Ahmed Suleiman

Ahmed Suleiman er klar for Vålerenga. Etter det som trolig må være norgeshistoriens lengste prøvespill ble den lille hardtarbeidende balleleganten klar for Vålerenga mandag ettermiddag. Hvem er Ahmed Suleiman Vif-fotball.no opplyser at vår nye mann er 19 år og kommer fra Heartland FC i Nigeria. (Etter det VPN registrerer opplyser internasjonale spillerdatasider at han er … Fortsett å lese «Ahmed Suleiman»

Ahmed Suleiman er klar for Vålerenga. Etter det som trolig må være norgeshistoriens lengste prøvespill ble den lille hardtarbeidende balleleganten klar for Vålerenga mandag ettermiddag.

Hvem er Ahmed Suleiman

Vif-fotball.no opplyser at vår nye mann er 19 år og kommer fra Heartland FC i Nigeria.

(Etter det VPN registrerer opplyser internasjonale spillerdatasider at han er født 4. februar 1991 og følgelig er 21 år, men Ahmed Suleiman  er ikke noe veldig sjeldent navn på det afrikanske kontinentet, så vi legger til grunn at vår mann er 19 år som klubben opplyser.)

 

Bakgrunn

Suleiman kommer fra Heartland FC som er en av de ledende klubbene i Nigeria. Han har vært i Heartland FC den siste sesongen, etter overgangen fra Enyimba International FC våren 2011.

VPN ble umiddelbart glad i denne spilleren fra første spark på ballen i Vålerenga, hvor han har imponert både i det defensive arbeidet og ikke minst i sitt driv med ballen. Dette er på mange måter Kristofer Hæstad med følsom teknikk. Det VPN har observert av negative ting i spillet til nigerianeren er først og fremst at han ofte ligger nede og vrir seg i smerter i løpet av en kamp. Dette plukker du raskt av deg, Suleiman!

VPN tror Suleiman vil spille seg til en plass i Vålerengas førstelag i løpet av vårsesongen og ser for seg at Ogude, Hæstad og Suleiman vil sørge for en aggressivitet som vil plage vannet av våre motstandere og det kan vi naturligvis like.

 

Stallen

Martin Andresen opplyste i intervjuet med VG på La Manga at Vålerenga ser etter 3-4 nye spillere og med Suleiman på plass så er vi vel der. Intervjuet ble gjort før Thomassen, Pedersen, Larsen og nå Suleiman signerte for Vålerenga. På den annen side ble vel intervjuet også gjort før vi fikk prakka Strandberg på trønderne, men 3-4 spillere er altså handlet inn uavhengig av hvordan vi tar høyde for Strandberg. Det er altså mye som taler for at det du ser, er det vi har, ihvertfall i vårsesongen. Samtidig så vet man aldri i fotball, plutselig selger vi en spiller eller får et tilbud vi ikke kan si nei til og kjøper en ny mann. Hittil er det ihvertfall mye som tyder på at Martin ikke har svidd av mye penger i forhold til antall og kvalitet på de spillerne som har blitt hentet inn.

 

Vi er godt fornøyd med denne siste signeringen og er det slik at Valle velger å finsikte prøvespillere i så mange uker som de har gjort med Ahmed, så er i hvert fall VPN trygge på at det skal mer til å bomme enn tilfellet var med de famøse fem-på-tolv-kjøpene vi hadde tidligere. Vi gleder oss til å følge Ahmed Suleimans herjinger til og med 2015-sesongen.

 

Velkommen til Vålerenga, Ahmed Suleiman!

Foto: VIF –  Media

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar