Vålerenga overkjørt av Djurgården

0-4 høres ikke bra ut og det var det heller ikke. Vålerenga terper og terper på plan A, for noen plan B finnes tydeligvis ikke.   Djurgården spilte sin beste treningskamp for året skal vi tro teamet bak sendinga fra DIF-TV. Kommentatoren mente at Vålerenga manglet en playmaker på midten, og det gjorde vi også, … Fortsett å lese «Vålerenga overkjørt av Djurgården»

0-4 høres ikke bra ut og det var det heller ikke. Vålerenga terper og terper på plan A, for noen plan B finnes tydeligvis ikke.

 

Djurgården spilte sin beste treningskamp for året skal vi tro teamet bak sendinga fra DIF-TV. Kommentatoren mente at Vålerenga manglet en playmaker på midten, og det gjorde vi også, men spørsmålet er om Vålerenga har noen og om laget i det hele tatt ønsker å ha det. I Vålerengas kortpasningsspill ser det ut til at hver mann er sin egen playmaker med blikk like kort som neste pasning.

 

Nei, vi skal ikke være helt usaklige, det var nemlig forsøk, til og med svært gode forsøk, på forløsende langpasninger, men stort sett gikk det kort og hurtig på tvers og tilbake, og seint framover. Djurgården skjønte tegninga og lå bare og ventet på å bryte og sette i gang livsfarlige kontringer. Det lyktes de svært godt med. 

 

Det så ut til at forsvaret vårt sov litt ved to av skåringene, til gjengjeld viste Hirschfeld klasse ved to anledninger, en gang en mann aleine mot keeper og en annen gang et såkalt opplagt mål med skudd fra kort hold og feberredning. Vålerenga hadde to-tre muligheter det lukta mål av, men hva hjelper det når Djurgården hadde ti og putta på fire av dem?

 

Vi får håpe Ogude, Fellah, Bojan og Singh har det som skal til for å løfte det middelmådige laget vårt, samtidig som vi lurer på hvordan plan B ser ut når det butter.  Om denne kampen angir tonen for Vålerengas seriespill, blir vi sure. Vi trøster oss med at trening er trening og at Vålerenga snart er ferdig med å øve på selvslakt og åpne låvedører.

 

Les gjerne på vif-fotball.no :

Vålerenga tapte i Sverige 
– Det var for dårlig 

Se og hør om kampen på VIF-TV:

– Alt som kunne gå galt gikk galt
– Sammendrag Djurgården-Vålerenga
– Det blir bra

Her er svenskenes kommentarer på hemmasiden til Djurgården

 

 

 

En kommentar til «Vålerenga overkjørt av Djurgården»

Legg igjen en kommentar