Simon Larsen til Vålerenga

Etter mye oppstyr den siste uka gikk midtstopperen fra Vindbjart i tenkeboksen. Mens Vålerenga jubler, plukker Molde, Start og Rosenborg skjegg i postkassene sine.   23-åringen har det ikke bare i beina, han har det i hue også. Nå forventes det alltid brukbart hodespill fra stoppere, men det er liksom godt å få bekrefta at det er kvalitet … Fortsett å lese «Simon Larsen til Vålerenga»

Etter mye oppstyr den siste uka gikk midtstopperen fra Vindbjart i tenkeboksen. Mens Vålerenga jubler, plukker Molde, Start og Rosenborg skjegg i postkassene sine.

 

23-åringen har det ikke bare i beina, han har det i hue også. Nå forventes det alltid brukbart hodespill fra stoppere, men det er liksom godt å få bekrefta at det er kvalitet på innsida av skallen også. Det sikreste sunnhetstegnet er at han valgte Vålerenga framfor Rosenborg, Start og Molde.

Simon Larsen spilte for Randesund og rykket ned i fjerde divisjon etter 2010-sesongen. Han ble hentet til Vindbjart i andre divisjon der han imponerte stort i hele fjor. Fra å være midtbanespiller på Randesund vekslet han mellom midtstopper og høyre back i Vindbjart. Vindbjart-treneren karakteriserer spilleren som en ny Rune Bratseth. I vinter fikk han prøvespille med Start i treningskamp mot Bryne. Han var delaktig i tre av målene til Start som vant kampen 4-3.

Simon Larsen har – med forbehold om at han består den medisinske testen – kontrakt med Vålerenga ut 2014. Vi kan vel ikke regne med å se ham i førsteelleveren over natta, men tviler ikke et sekund på at han vil nå målet sitt og spille seg inn på laget og bidra i klubben, som han sier til vif-fotball.

Simon skal kombinere fotball med Vålerenga med å fullføre mastergraden i økonomi, og har praksisplass i Vålerengas økonomiavdeling noen timer i uka, skriver vif-fotball.no

 

Vi gleder oss til å se deg i kongeblått. Velkommen til Vålerenga, Simon !

 

 

Les mere på vif-fotball.no:

– Ville velge riktig klubb

Larsen valgte Vålerenga

 

Legg igjen en kommentar