Dagboka fredag 24. februar 2012

Ja, skal vi tro VG og Dagbladet, det gjør vel dessverre ingen som har levd en stund, så blir det overgangsfest på valle denne helgen. «De nærmeste dagene» er i ferd med å nærme seg slutten. Ellers registrerer Dagboka at mye gjøres riktig på Valle.   Ros Dagboka liker hvordan ting har blitt håndtert denne … Fortsett å lese «Dagboka fredag 24. februar 2012»

Ja, skal vi tro VG og Dagbladet, det gjør vel dessverre ingen som har levd en stund, så blir det overgangsfest på valle denne helgen. «De nærmeste dagene» er i ferd med å nærme seg slutten. Ellers registrerer Dagboka at mye gjøres riktig på Valle.

 

Ros

Dagboka liker hvordan ting har blitt håndtert denne uken. Dybdeintervjuet med Martin var riktig både i forhold til form og timing, spillere i riktig kvalitetetsklasse er på vei inn og Martin er offensiv. Kritikken mot klubben i forbindelse med overgangssaken med Stabæk og den senere tids storm mot Martin var på mange måter mediesjef Vangsteins ilddåp, gratulerer med bestått jobb, Lasse. Det er moro å se at ting ikke virker tilfeldig men at det ligger en bevisst strategisk tenkning bak hvordan man håndterer bruken av media.

 

Marcus Pedersen

Dess mer man ser på youtube, dess mer optimistisk blir mann. Marcus blir en slager i 2012, garantert. At han kan bli vår for 5-6 millioner er nesten for godt til å være sant. Hans tidligere trener Deila beskriver overgangen som genial, og det var før prisen på det reneste strandbergnivå ble avslørt. At han har ambisjoner og vil ut i Europa igjen er bare positivt, bare det gjøres på en måte som begge parter kan være fornøyd med.

 

Gullet til Bergen

Det er et sikkert og fornøyelig vårtegn at skarrepakket snakker om gull. I år skulle det ikke mer til enn en grei seier mot stakkarslige LSK. Morsomt var det også å se at LSK har lagt om spillestilen sin under ny svensk trener. Mens de tidligere har slått langt på en stor spiss, slår de nå langt på en kortvokst utgave av sorten. Morsomt å se slike spillestils revolusjoner, dette bare må bli bra!

 

Sesongkort

Det er tid for å kjøpe sesongkortet ditt nå. Det negative er i ferd med å snu og du ønsker å stå langt fremme i køen når cupfinalebillettene deles ut. Dagboka skal verken presse, eller lure noen, for all del kampen går direkte på TV, som resten av kampa våre denne sesongen. Det er helt opp til deg.

 

Stefan Strandberg 

Noen spillere er store nok til å glede supporterne i sin nye klubb bare med navnet og talentet sitt. Strandberg tilhører ikke den gruppen av spillere. For å kompensere den manglende entusiasme overgangen hans skapte, viser Strandberg at det er mest lyd i de minste og mest skabbete kjøterne. Etter å ha kommet inn portene på Lerkendal er han rask til å drite i sitt gamle rede. Ikke blir vi sinte, ikke blir vi skuffa, vi blir bare triste av å se at du ikke har større talent og navn enn at du må snakke deg inn i varmen på Lerkendal med å pisse på din egen fortid. Stakkars lille menneske.

 

Rosenborg er ræva

Da Hoftun ble konfrontert av NRK med at Veigar Pall, Marcus Pedersen og Konè, alle er store spillere som RBK har tapt kampen med Vålerenga om å få signere, så var ikke svaret hans «men se på Strandberg» for å si det sånn. Men uansett er det moro å se en presset Hoftun prøve å bortforklare at RBK ikke lenger er den suverene sukkerbiten de har vært i norsk fotball. Det er tydeligvis flere enn Daniel Fredheim Holm og Steffen Iversen som ville stemme i med «Rosenborg er ræva» i dag enn det var i 2005.

 

Hva skjer, Vålerenga?

Vi var mange som trodde Vålerenga drev garasjesalg og tømte hele sjappa for varer. Da er det deilig å se at det er ukurante varer og varer i ferd med å gå ut på dato vi kvitta oss med. Disse er nå i ferd med å bli erstattet med prima varer. Vi er i ferd med å gå fra å være dagligvare til å bli en delicatessebutikk. Det går neppe lang tid før kritiske røster igjen vil rope mot himmelen, det skjer når de siste nye er på plass og vi starter med å leie ut de nest beste.  Kanskje låner vi ut akkurat han som du har mest tro på av de unge, Chuma til Bærum, eller Solli til Nybergsund?

Dagboka har ihvertfall vondt for å se for seg at vi skal hente inn tre-fire nye spillere om vi ikke skal selge eller leie ut noen. Stoor står nok høyt på salgs og utleielista, men  så er spørsmålet hvem som tør å satse på backen, med sine åpenbare offensive kvaliteter. Vel vi lever, så da får vi sikkert se også..

 

Vålerenga i dag

Vente på neste nysignering, det er spennende dager på Valle for tiden. Kommer det brasser etter Martins studietur til Brasil, er det i Afrika vi henter, eller er det det etablerte norske spillere på veg inn. Vi veit ikke, men vi vet at overgangsvinduet er åpent en god stund fremover og med denne ukens forsterkninger har vi gjerne is i magen noen uker til.

Kos deg med disse i helga, det er bare en måned til seriestart:

 

Tramp på en fugl

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KW6AAfTUYk8[/youtube]

 

I Oslo by

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hWiIX7FOQP0[/youtube]

 

Forrige gang vi tok gull i 2005

 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hyIB_cu7Ejc[/youtube]

[polldaddy poll=5973200]

2 kommentarer til «Dagboka fredag 24. februar 2012»

Legg igjen en kommentar