Dagboka mandag 27. februar 2012

– Når det hender lite er det henda som rår.   Ryktebørsen I går gledet jeg meg til sol og sommer i dag, for jeg tror på værdamene. Det må jeg slutte med. Bak den vakre innpakningen ligger lavtrykk på lur, virkeligheten er iskaldt faenskap og våt snø som ikke rimer på det damene sa. … Fortsett å lese «Dagboka mandag 27. februar 2012»

– Når det hender lite er det henda som rår.

 

Ryktebørsen
I går gledet jeg meg til sol og sommer i dag, for jeg tror på værdamene. Det må jeg slutte med. Bak den vakre innpakningen ligger lavtrykk på lur, virkeligheten er iskaldt faenskap og våt snø som ikke rimer på det damene sa. Snøen som falt i forrige uke faller i dag også. Jeg må slutte å tro på rykter.

Jeg trodde på ryktet om klassespilleren som var på vei til Vålerenga.  Og så renner det hele ut i snøen. Han kommer ikke. Nå kan dere lure nå. Men jeg snakker ikke om han VG skreiv om fredag. Angående det ryktet så har det fremdeles status som rykte og det kan dere lese mere om på Facebook-VPN.

 

Vårreingjøring På Nett
Det er tid for vårvask og ryddesjau. Noen har vel allerede bladd videre så de  er avskåret fra å lese dette, for de trodde vel de var kommet til feil klode da de åpna vpn.no i dag. Men dere er på rett sted, på nettstedet for og av enkle sjeler, nettstedet som prøver det umulige, å forenkle seg selv. Det betyr at det er mye som mangler i forhold til det som var tilgjengelig på VPN i forrige uke. For eksempel Gabardinmannen. Han er ikke sendt til avlusing og gabardinfrakken blir ikke mishandlet med kjemisk rens. Alt er tilbake før seriestart, forhåpentligvis på en måte som gjør det enklere for leserne å navigere i grumset.

 

Så ta da våre hender
Lørdag møtte Vålerengas ballkastere Bodø til dyst i Jordalhallen. Fiskesodomistene ankom Oslo uten tap så langt denne sesongen og ville være klare for opprykk med 2 poeng. Vålerenga? De har hatt en varierende sesong og koser seg et sted midt på tabellen. VPNs mann på kampen aner jo strengt tatt ingenting om håndball, men syntes det så jevnt ut frem til stillinga 7-8. Denne perioden av kampen viste seg å være oppvarmingtiden til Bodø som sa takk for seg. Til slutt endte det hele 28-38 og Bodø sin seiersrekke kan fortsette for vår del.

Søndag var det ny kamp, denne gang mot Kristiansund. Denne tapte Vålerenga knepent 22-27. Dette gjør at Vålerenga i dag ligger på 6. plass med 14 poeng.

 

Nye sparringpartnere
Topp internasjonal motstand for Vålerenga uka før seriestart. Frykten for at det ikke ville bli flere treningskamper etter turen til Stockholm kommende lørdag, var ubegrunnet.
Vif-fotball.no skriver i dag: Onsdag 14. mars kl. 11.00 spiller Vålerenga kamp mot Primera División-laget Rayo Vallecano i Madrid. Søndag 18. mars kl. 11.00 er Bundesliga-laget Hamburger SV motstander i Hamburg. Både Rayo Vallecano og Hamburger SV stiller med spillere som ikke var med for 1. laget sitt samme uke

 

Spørsmålstegnet Simon Larsen
Vindbjarts stoppertalent, treogtjueåringen Simon Larsen, som i følge TV2 var så godt som klar for Vålerenga for 400 tusenlapper før helgen og som ble snappet rett foran skjegget i postkassa til Erik Hoftun og Rosenborg, aner ikke noe om dette selv. Om det er Fedrelandsvennen eller Stavanger Aftenblad som melder dette er mindre vesentlig, det viktigste er at daglig leder i Vindbjart ikke kjenner noe til saken. Det beste som har kommet ut av dette ryktet er at blodtrykket til Mons Ivar Mjelde ble faretruende høyt en periode, for han vil også ha en del av kaka som ennå ikke er bakt, og beskylder Vindbjart for å ha brukt Start som utstillingsvindu for spilleren, i følge Aftenposten i går. Forøvrig har Solskjær satt seg avventende på gjerdet.

Sagaen om Simon Larsen fortsetter så lenge media og spilleren selv vil. VPN lover å kaste seg over ryktet så snart det ikke lenger er det og om det i så fall er vålerengarelevant.

 

Vålerenga i dag
Finn på noe sprøyt og send det til en medianisse

3 kommentarer til «Dagboka mandag 27. februar 2012»

  1. Gabadinmannen er et lyspunkt på en eller side som blir dårligere og dårligere, og et forum som stenger ute folk i raskere fart enn vi kan skifte underbukse…
    Lag en ny " vpn " side en aller annen, det er mitt forslag, denne siden har gått ut av dato

Legg igjen en kommentar