Dagboka torsdag 23. februar 2012

Endelig handler alt om Vålerenga igjen, på den måten alt skal handle om Vålerenga. Vi snakker optimisme, positivitet og gladrykter. Vålerenga vant sin turnering på La Manga og VPN på Facebook har sin egen klarsynte. Ellers legger Dagbladet listen høyt og snakker om tre-fire signeringer til de neste dagene.   Målfarlig spiss igjen Etter at … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 23. februar 2012»

Endelig handler alt om Vålerenga igjen, på den måten alt skal handle om Vålerenga. Vi snakker optimisme, positivitet og gladrykter. Vålerenga vant sin turnering på La Manga og VPN på Facebook har sin egen klarsynte. Ellers legger Dagbladet listen høyt og snakker om tre-fire signeringer til de neste dagene.

 

Målfarlig spiss igjen

Etter at Moa forsvant har vi manglet en dimensjon i spillet vårt, vi har manglet spilleren som gjør at det lukter farlig uansett hvor på motstanderens banehalvdel han får ballen. Vel, den spilleren heter Marcus Pedersen og landet på La Manga i går. Endelig har vi spilleren som alene kan vinne jevne kamper. Ikke en bare en spiller som løper ballen i mål innafor femmeteren, men en spiller som er farlig, punktum.

Med Marcus Pedersen på plass betyr det at han vil tiltrekke seg mye oppmerksomhet fra motstandernes forsvarsfirer. Det betyr at spillere som Veigar, Håvard og andre vil blomstre, med litt bedre tid og litt bedre plass. Tidligere snakket vi gjerne om at for å ha suksess trengte man en spiss som garanterte over ti mål. Det var før Tippeligaen ble utvidet, i dag må den samme spissen ligge på eller over 15 mål, Marcus Pedersen har kapasitet til det.

 

Benjamin «Engamannen»  Kjos

Drit i Snåsa, følg heller Kjos på VPNs facebooksider. I går nevnte vi at han som den eneste hadde ønsket seg Joachim Thomassen, vell Kjos hadde Marcus Pedersen på sin liste over tre spillere han ønsket. To av tre er altså på plass, den siste på lista er Petter Vågan Moen, så da er det bare et spørsmål om tid før Mjøsas Beckham er på plass i Vålerenga. Vi gratulerer uansett Benjamin og gleder oss til fortsettelsen.

 

SISTE: Ett redaksjonsmedlem i VPN var i dag hjemme med syk katt. Katten har i lengre tid slitt med uønsket håravfall, men etter å ha latt katta ta en titt på profilen til Engamannen er katta igjen like hårete som leppa på en trønder.

 

Turneringsseier og en litt breial Martin

Endelig og ja takk til begge deler. Vålerenga spilte i går 0-0 mot Dnipro fra Ukraina og to redninger fra Gudmund gjorde at vi vant straffesparkkonkurransen. Det betyr at vi ikke har sluppet inn spillemål på La Manga. Mot godt kvalifisert motstand var det flere som fremhevet seg. Solli og Nordvik leverte begge en god omgang som makker til Muri. Dawda viste at han har tatt noen steg i riktig retning på backen.  Ellers var Singh god, erstattet Hæstad, som ble skadet rett før kampstart. Prøvespilleren fra Hull tok mye initiativ og leverte varene godt på kanten, mens nyervervelsen Joachim Thomassen kom greit fra debuten på venstrebacken.

Mest gledelig var det egentlig å lese intervjuene med Martin etter kampen. Han var den offensive treneren vi har savna i mediene. La oss sitere fra Dagbladet.no «Dette er første pokalen, sa Martin på oppfordring. Han kan knapt si det annerledes. Eller som han i et forsøk på å tone ned kjekkaseriet, la til: Vålerenga spiller ikke for noe annet.»

 

Spennende dager

Media melder om tre til fire nye spillere og en til to av de av meget høy klasse. En skal ifølge media være en meritert Nigerianer, mens de andre iølge forumet er Djurdic, Steffen Hagen og Bjørn Helge Riise. Dagboka tror kanskje ikke på alt den leser, fra andre enn Kjos, men i dag er det faktisk litt gøy å kose seg i engaglansen.

6 kommentarer til «Dagboka torsdag 23. februar 2012»

  1. Solli er vel ikke klar på lenge, men Ness derimot, leverte (som vanlig) en god omgang.. Jeg fikk bare sett fra 40.min, men det jeg så av Thomassen vurderer jeg som bedre enn "greit".. På motsatt side viser Dawda at han IKKE er en back!

Legg igjen en kommentar