Dagboka onsdag 22. februar 2012

Vålerenga slo Lørenskog på isen i går, i dag venter ukrainsk bling-bling på gresset. Ellers er Joachim Thomassen klar for Vålerenga og det bør du også være, for vi veit hvor du bor! Vålerenga med cowboydeng Vålerenga vant til slutt 3-1 over Lørenskog på Jordal i går, der alle våre mål ble skåret i siste … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 22. februar 2012»

Vålerenga slo Lørenskog på isen i går, i dag venter ukrainsk bling-bling på gresset. Ellers er Joachim Thomassen klar for Vålerenga og det bør du også være, for vi veit hvor du bor!

Vålerenga med cowboydeng

Vålerenga vant til slutt 3-1 over Lørenskog på Jordal i går, der alle våre mål ble skåret i siste periode. Etter at bønda gikk opp i 0-1 i midtperioden, snudde vi kampen med to mål på minuttet. Vi satte spiker`n i kista med 3-1 rett før slutt i en spennende og underholdende kamp. Med gårsdagens seier er Vålerenga oppe på sølvplass igjen.

 

Testimonial for Berre

Aftenposten viderebringer facebookgruppen som vil gi Berre en testimonialkamp sitt budskap til Morten Berre. Berre selv blir naturligvis småflau på berrevis, men avviser ihvertfall ikke muligheten.

Hva synes dere kjære lesere, bør Berre få, når Freddy ikke fikk? Bør vi slå sammen kampen å gjøre den en hyllest til dem begge? Eller bør vi som den første klubb i verden arrangere den grå-tribunesliters testimonialkamp» til ære for nettop deg og der inntektene går til å subsidiere bortekamper? Dagboka spør og du er velkommen til å legge ut din mening i kommentarfeltet eller på gruppen vår på facebook.

 

Vålerenga mot Dnipro

Etter at kapitalismen gjorde sitt inntog i det gamle Russlan har de som har blitt enda mer opptatte av å vise sin rikdom. Noen kjøper vestlige biler, gull og fotballag. Heldige er de som får en eier fra disse landa, her er bling-bling effekten stor. Dagens motstander møtte tidligere under oppholdet på La Manga Viking og da hadde 14 av 17 spillere landskamper. Det er altså mye som taler for at vi møter et godt og dyrekjøpt ukrainsk lag. Kampen går kl. 18.00 i kveld.

 

Joachim Thomassen

Thomassen signerte i går en kontrakt som går over fire år med Vålerenga. Det innebærer at unge herr Kjos fikk oppfylt sitt ønske i vår facebokgruppe, gratulerer Kjosern! Gutten virker trivelig og beskjeden og sier de rette tingene i det obligatoriske intervjuet. Han lover å bidra til at Vålerenga får verdensherredømme og mener overgangen fra Fredrikstad er ett steg oppover i karrieren. Resten av intervjuet kan du både se og lese på klubbens sider. Vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker velkommen til Vålerenga, Joachim!

 

Vålerenga i dag

Gjør som Harmeet Singh, len deg tilbake å se de som satser på Vålerenga herje med Dnipro.

Legg igjen en kommentar