Dagboka tirsdag 21. februar 2012

Hvem kommer og hvem går, det er spørsmålet i disse dager. Knut Thorbjørn Eggen Fotballpersonligheten Knut Thorbjørn Eggen har gått bort og dagboka sender sine varmeste kondolanser til hans familie og venner.   Opphørssalg i Fredrikstad Det er trist å se klubber som Stabæk og Fredrikstad smuldre bort og det er et inntrykk man får … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 21. februar 2012»

Hvem kommer og hvem går, det er spørsmålet i disse dager.

Knut Thorbjørn Eggen

Fotballpersonligheten Knut Thorbjørn Eggen har gått bort og dagboka sender sine varmeste kondolanser til hans familie og venner.

 

Opphørssalg i Fredrikstad

Det er trist å se klubber som Stabæk og Fredrikstad smuldre bort og det er et inntrykk man får om dagen. Ryktene går om at alt er til salgs for en billig penge og kanskje bør NFF se litt på prosessen som pågår, for å se om det ikke minner litt om Stabæk sist sommer. Er man i trøbbel så får man ikke like godt betalt for spillere som man gjør på fotballens solskinnsdager. Dagboka føler med FFK og Stabæk, men klarer fortsatt ikke å slutte med å glede seg over Lyns sorti.

Skal vi tro forumhelter på Fredrikstads supportersider så er det muligheter for at Vålerenga kjøper Tarik Elyounoussi og det er vel en helt grei tanke, selv om dagboka først og fremst oppfatter han som en overgangsspiller. På den annen side har vi vel aldri sett Fredrikstad i etablert angrep, så det kan være mulig han har slike ferdigheter også på en annen arena.

 

Joachim Thomassen

Ryktene vil ha det til at FFKs 23 år gamle venstreback er på vei til Vålerenga for 1.6 millioner og at han er i ferd med å undertegne for en kontrakt over tre år til en verdi av ca 900.000 i året. VPN vil komme tilbake til dette når og om dette eventuelt bekreftes av klubben. I mellomtiden kan du få litt facts om Joachim Thomassen:

Født: 4. mai 1988

Høyde: 1.80 meter

Posisjon: Venstreback

Oppsummeringsvis er Thomassen en offensiv, rask og venstrebeint back som liker å være mye involvert i spillet.

 

Steinar Nilsen

Steinar Nilsen er i dag ute og mener noe om Vålerenga og våre sesongoppkjøringsresultater. Innslaget ser du på VIF-TV, men oppsummeringsvis konstaterer Steinar Nilsen at vi har prestert midt på treet. Kanskje ikke en veldig overraskende oppsummering, men det er nå den han gir.

 

Vålerenga i kveld

Etter å ha følt at vi har vært med på Big-Brother i fotballutgaven, der alle skulle ut, virker det nå som spillet har snudd og nye deltagere er på vei inn i Vålerenga-huset. Bare vi slipper noe finsk, blondt og billig som i orginalens siste sesong er dagboka godt fornøyd.

 

Legg igjen en kommentar