Dagboka mandag 20. februar 2012

Dagboka kom ikke ut til lønsj, men er det ikke derfor vi har vinterferie?   Sangen om Singh – siste vers Det kan ikke være lett å være liten stjerne i en midtbane overbefolket av strålende spillere. Det skrev vi i Dagboka i begynnelsen av måneden, og gjentar det nå etter at klagesangen fra Singh … Fortsett å lese «Dagboka mandag 20. februar 2012»

Dagboka kom ikke ut til lønsj, men er det ikke derfor vi har vinterferie?

 

Sangen om Singh – siste vers
Det kan ikke være lett å være liten stjerne i en midtbane overbefolket av strålende spillere. Det skrev vi i Dagboka i begynnelsen av måneden, og gjentar det nå etter at klagesangen fra Singh har fått et nytt vers i Nettavisen i dag under overskriften
– Er dette behandlingen jeg får?

For den som gidder å lese artikkelen i Nettavisen ser det i første omgang ut som om Singh er ute og sutrer og at han føler seg som en bedre spiller enn de andre på midtbanen og at det er hevnakt fra Martin på grunn av manglende signering fra Singh som har ført Singh inn i denne kjedelige situasjonen. Men leser man litt nøyere er det lett å oppdage at det er journalist Egil Sande som har gjort slett arbeid, alt han skriver er spaltefyll. Tomme flater blir ikke bedre med tomt prat.

Vålerenga-sjefen er klar på at klubben kommer til å bruke andre spillere, så lenge Singh ikke ønsker å vie fremtiden sin til klubben, skriver Sande og tilføyer:

– For å si det sånn: Under ellers like forhold vil andre prioriteres foran ham, sa Martin Andresen til VG Nett på torsdag.

Om Egil Sande hadde lest det han selv siterte hadde han ikke fortsatt med dette:

– Situasjonen er den at en av Norges mest talentfulle midtbanespillere trolig står foran en sesong med dårlige utsikter for spilletid. Der ligger det som etter alle solemerker er en gryende konflikt i osloklubben, og alt annet enn en drømmesituasjon for en allerede presset Martin Andresen.

Situasjonen er faktisk den at en av Norges mest talentfulle midtbanespillere hadde en skuffende dårlig sesong i fjor selv om han fikk mye spilletid. Dette overser Nettavisens skribent, på samme måte som agent Jim Solbakken som setter griller i hue på Harmeet og nærmest garanterer at toppklubber står i kø for underskriften til midtbaneeleganten.

I det  hele tatt skrives det for mye om for lite på sportssidene overalt. Selv i Dagsavisen har ikke sola stått opp for vanligvis saklige Reidar Solli. Fredag fylte han en spalte med spanske prøvespillere og vålerengelsk handlingslammelse under overskriften
VIF handler sakte, og konkluderte med:

– Men Vålerengas suksess i år er mer avhengig av andre faktorer. De må ha en bred stall med tøff konkurranse om plassene. Og dit er det fortsatt et stykke.

Det er ikke bare skolene som har tatt vinterferie

En kommentar til «Dagboka mandag 20. februar 2012»

Legg igjen en kommentar