Dagboka mandag 6. februar 2012

Vålerenga taper på alle fronter, men det er ikke nå poengene blir delt ut. Dagboka følger opp. Null poeng her også, gitt ! Damelaget  sliter i oppkjøringa, men innledet helga fredag kveld med å lede over Lillestrøm. Hvordan det endte leser du her. Dameglade VPN har mere om tremålstapet mot Stabæk i går her. Der … Fortsett å lese «Dagboka mandag 6. februar 2012»

Vålerenga taper på alle fronter, men det er ikke nå poengene blir delt ut. Dagboka følger opp. Null poeng her også, gitt !

Damelaget  sliter i oppkjøringa, men innledet helga fredag kveld med å lede over Lillestrøm. Hvordan det endte leser du her. Dameglade VPN har mere om tremålstapet mot Stabæk i går her. Der spør vi om det er fornuftig av et nyopprykka lag å bryne seg mot medaljefavorittene allerede i januar og februar. Hovedtrener Cecilie Berg-Hansen mener ja, og sier :

– Vi har fått masse ut av helgen, vi har lært mye og det er absolutt mye bra å ta med seg. Flere og flere forstår sin rolle i den defensive rammen

– Defensivt er det mye bra, men vi har mye å jobbe med offensivt. Vi har heller ikke terpet på det offensive hittil i vinter, sier Berg-Hansen, og forteller at nettopp offensivt spillemønster og relasjoner blir fokus fremover

Hockeygutta  jobba overtid, men fikk dårlig betalt. Også her tok Vålerenga ledelsen, men da Sparta så ut til å fikse fortjent 3-2 seier uten spilleforlengelse, utlikna Shay tjue sekunder før slutt. Fire minutter på overtid var det avgjort. 3-4 til Sparta og kun ett poeng til Vålerenga. Med full skjerpings kan det fremdeles bli sølv. Uten kan vi risikere at også bronsen glipper.

TV2 på bånn
TV2 går inn i sitt siste år som fotballkonger og det er tegn som tyder på at de gir blaffen i åssen det går med dem denne sesongen. Reporterne tar seg iallfall ikke mye tid til research i oppkjøringsperioden. Et juniorpreget Vålerenga forsterket med to-tre A-lagsaktuelle mot Ull/Kisa i Vallhall lørdag, fikk TV2-sporten til å utbasunere:

– Ny nedtur for Vålerenga

– Langt unna serieformen

Følger gutta i TV2 like godt med når alvoret begynner, er det bare til å glede seg over at Canal+ snart skal overta.

Tap med gevinst
Unge Vålerenga gikk på en ufortjent smell mot Ull/Kisa, men vi er fornøyd. Prøvespiller Suleiman Ahmeds positive inntrykk fra kampen mot Bærum ble ytterligere forsterket, og i det glisne forsvaret vårt ser det ut til at ungguttene Nicolay Næss og Lars Vincent Andersen mener alvor. Les kampreferat på vif-fotball.no

Oddsenligaen
I lengre tid har det vært spekulert i om Norsk Tipping ville trekke seg som hovedsponsor i norsk fotball, og når ryktene gikk om navneendring i norsk seriefotball, trodde vi det var Tippeligaen som sto for fall. Men, nei. Faren over. Andredivisjon, før kalt Fair Play-ligaen, heter nå Oddsenligaen. Dette borger forhåpentligvis for at gutta på Hamar fortsatt støtter norsk fotball som før, om det ikke er en generell nedtrapping med selvpålagt nedrykk til andre det dreier seg om. Time will show. Det er også et symbolsk aspekt ved denne saken vi ikke skal kimse av. Begrepet Fair-Play er malplassert i fotballen, en idrett der resultatene er mere basert på flaks enn analyserende ekspertene skal ha det til. Oddsen for at navneskiftet er til ære for Odd og nivået der den klubben egentlig hører hjemme, er derimot temmelig høy. Høy odds også på at det hardt belastete Adecco-navnet snart erstattes med Ulf.

Vålerenga i dag
Måke snø med et smil. Folk klager over at de må måke noen uker på vinteren, tenk deg dem på Lillestrøm, de måker hele året…

Legg igjen en kommentar