Dagboka onsdag 18. januar 2012

Landslagsspillere på tur, mens juniorlaget tok sin første seier i Carnegies eliteturnering. Det, litt om Mos og nye nigerianere på prøvespill er innholdet i dagens dagbok.   Mos vil til Fc København Det er danske tipsbladet som bringer denne nyheten, gjengitt i norske medier som om Mos vil bort fra Vålerenga. Dagboka tar det som … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 18. januar 2012»

Landslagsspillere på tur, mens juniorlaget tok sin første seier i Carnegies eliteturnering. Det, litt om Mos og nye nigerianere på prøvespill er innholdet i dagens dagbok.

 

Mos vil til Fc København

Det er danske tipsbladet som bringer denne nyheten, gjengitt i norske medier som om Mos vil bort fra Vålerenga. Dagboka tar det som kommer på trykk i silly season med en stor klype salt og legger småfrekt til grunn at danske journalister verken er mer troverdige eller mindre drikkfeldige enn sine norske kolleger. Det som står i avisene kan være hva som helst, alt fra reinspikka jug til reelle sitater, problemet for leserne er at artikler ofte ligger et sted midt i mellom. Det som i det minste er bekreftet er at det har vært drøftinger mellom klubbene.

 

Nigerianere til Valle

To nigerianere som kan spille kanter er på visningsrunde i Oslo. Begge gutta er 19 år og du skal være relativt punch om du kjenner godt til de fra tidligere. Navna på gutta er Omoh Alex Ojabu og Suleman Ahmed. Omoh er den mest meriterte med aldersbestemte landskamper for Nigeria, sist i U20-VM. Vi ønsker lykke til og som alltid med spillere på prøvespill håper vi dem er gode nok til å få kontrakt på dagen.

 

Carnegie Elite Tournament

Juniorlaget skuffet noe i den første kampen mot København der vi møtte et bedre lag samtidig som ballen virkelig ikke ville i mål uansett hvor store sjanser vi hadde, vi tapte for øvrig 3-0. I går slo gutta tilbake og vant 2-1 over Vejle. Vi gratulerer med seieren som var høyst fortjent etter spill og sjanser.

 

Historiske Lill Yvonne Karlsrud

VPN gratulerer Lill Yvonne som første kvinnelige vålerengaspiller på kvinnelandslaget. Selv om det ikke ble spilletid i kampene mot England og Sverige, håper vi det inspirerer til videre satsing.

VPN håper også at landslagsgutta leser blogginnlegget ditt http://www.vif-damefotball.no/index.php?option=com_content&view=article&id=264:reisebrev-fra-historisk-vif-spiller og ser at det er mulig å gi noe hjem når man er på tur. Dagboka synes i det hele tatt det er spennende det som skjer på kvinnesiden i klubben, både med overganger, nettsider og det faktum at vi har tre av de aller største profilene i kvinnefotballen i klubben.

 

Singh og Mos i Thailand

Harmeet starter i dagens kamp, mens Mos er benka i kampen mot et Thailand som er ranket på 122 plass av verdens fotballnasjoner, ikke mindre enn 98 plasser bak Norge. Vi ønsker våre lykke til i denne klovneturneringa, som utelukkende må være for å bryte opp i forbundspampenes kjedelige vinterdvale.

 

Vålerenga i dag

Sjekk ryktetrådene på forumet, se om du finner hvilke spiller brukeren independent mener er på vei til Vålerenga.

Legg igjen en kommentar