Dagboka tirsdag 17. januar 2012

Våerenga kan gjøre et byks selv om vi står stille, dette og Vålerenga ekspansjon kan du lese om i dagens dagbok.   Hockeyforbundet Da Lørenskog og Sparta har vært litt treige med innbetaling av overgangsgebyrer, synest hockeyforbundet at det er greit å straffe dem med poengtrekk. Lørenskog som ligger ett poeng foran Vålerenga risikerer å … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 17. januar 2012»

Våerenga kan gjøre et byks selv om vi står stille, dette og Vålerenga ekspansjon kan du lese om i dagens dagbok.

 

Hockeyforbundet

Da Lørenskog og Sparta har vært litt treige med innbetaling av overgangsgebyrer, synest hockeyforbundet at det er greit å straffe dem med poengtrekk. Lørenskog som ligger ett poeng foran Vålerenga risikerer å bli fratatt intet mindre enn 6 poeng. Rent tabellmessig bra for oss i kampen om andreplassen og de sluttspillfordeler det gir, men dagboka liker det ikke. Er du for sein med en betaling er det greit at det vanker en økonomisk sanksjon, men å bli fratatt poeng i tre kamper (Lørenskog tapte mot oss, ellers kunne straffen blitt 9 poeng), det lukter det litt Kina og Nord-Korea av. Lagene som er rammet kan klage innen 14 dager, så dagboka ønsker Lørenskog og Sparta lykke til og forbundet god bedring.

Vi skal klare å pisse på de middelmådighetene uten skrivebordshjelp.

Vårt Afrika

Martin er i Senegal, ikke bare for å se på spillere, men også for å se på mulighetene for å lage Vålerenga akademi der nede. Etter at vi har erobret Åråsen og gjort det til en naturlig del av vålerengaimperiet ser vi nå etter enda mer eksotiske områder og vi måtte helt til Afrika for å finne noe som matcha. Det er ingen tvil om at dette er spennende tanker, ikke bare kan vi finne nye spillere, vi kan kanskje bidra til vekst og utvikling på andre kontinenter også. Dagboka finner tanken spennende og er veldig spent på hva som ligger i ”å starte fotballakademi”. Skal vi inn i noe eksisterende og samarbeide, eller skal vi faktisk stå for driftingen av et akademi? Uansett noe som åpenbart vil være et spennende prosjekt om det kommer på beina.

 

Elitesatsingen fremover

Skal Martin være manager, litt som Solskjær i Molde, eller skal han være trener og fungerende sportssjef. Dagboka vet ikke og er usikker på om klubben er helt sikker også. Dagboka ser at det som kommer frem rundt Haakonsens avgang/overgang åpner rom for spekulasjoner om det er brann i rosenes leir. Det er et dårlig tegn at man er uenige om veien for elitesatsingen fremover, dagboka håper at det er virkemidlene i kampen om å bli best man er uenige om og ikke målsettingene. VPN vil prøve å få klarhet i dette.

 

 

Prøvespillere i tiden fremover

Mens prøvespillerne vi hadde på besøk før jul ikke tok sjansen, er det nye spillere på vei til treningsfeltet for å gjøre sine hoser ehm, blå. Altaspissen Sega Ngom er første mann ut, mens det også meldes om at en nigeriansk ving skal være på vei til prøvespill. Vi gleder oss og håper vi finner noe mer enn brukanes.

 

Vålerenga i kveld

Vente i spenning på nye navn inn, mens man koser seg med en triksevideo av Tina Wulf.

En kommentar til «Dagboka tirsdag 17. januar 2012»

Legg igjen en kommentar