Dagboka torsdag 19. januar 2012

Denne dagboka er til for å glemmes, men glem ikke «Oslos Stolthet» på TV8 klokka 17.30   Kings Cup – ikke helt konge Kings Cup går mot slutten. Lørdag møter kongeriket Norge republikanerne fra Sør Korea i siste kamp og gutta kan endelig reise hjem fra den fæle varmen som i følge Drillo ødela for … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 19. januar 2012»

Denne dagboka er til for å glemmes, men glem ikke «Oslos Stolthet» på TV8 klokka 17.30

 

Kings Cup – ikke helt konge
Kings Cup går mot slutten. Lørdag møter kongeriket Norge republikanerne fra Sør Korea i siste kamp og gutta kan endelig reise hjem fra den fæle varmen som i følge Drillo ødela for prestasjonene våre mot Thailand og Danmark. En haug spellere har debutert, felles for dem alle er at det er innsatsen i Tippeligaen som vil avgjøre om de blir med videre.

Ingen har egentlig utmerket seg. Tarik, Eikrem og Henriksen ligger kanskje et hakk foran røkla, men vi sier oss også fornøyd med innsatsen til Singh. Med landslagsdebuten i Thailand har han definitivt avskåret muligheten sin til spill for India. Fellah var merkelig nok ikke tatt ut i landslagstroppen, han står fremdeles fritt til å velge Marokko. Og til slutt: Mos er langt unna VM-kvalik i høst.

Et vålerengafritt landslag er noe vi lever vi helt utmerket med.

Veien videre
Neste etappe for Vålerengas vei mot verdensherredømme går via Ekeberg der Kåffa er motstander lørdag klokka 12. Selvplagere kan sitte hjemme og se Drillos framtidshåp bli knust av Sør-Korea på TV klokka 12.

På lengre sikt ser det ikke like enkelt ut. Mandag sådde Dagboka tvil om hvilke ambisjoner Vålerenga egentlig har foran denne sesongen. Truls Haakonsen og klubben er såpass uenige om satsingen på elite at Haakonsen og Vålerenga har skilt lag. Vi venter med spenning på en avklaring fra styret, en avklaring som må være klokkeklar og ikke innpakket i tåke som det vi hittil har fått fra klubben angående sportsdirektørens avgang.

Ny TV-kanal
Nei, vi tenker ikke på TV8-Oslo som sender sitt ukentlige Vålerenga-Magasin Oslos Stolthet i dag klokka 17.30 ( følg denne linken ). Vi tenker på oss sjæl. Om alt går etter vår optimistiske plan, ser VPN-TV dagens lys i sesongoppkjøringa. Følg med!

Vålerenga i dag
Carnegie turneringa i Vallhall kl. 15.00 – 16.30 Vålerenga – Helsingborg
Lørenskog – Vålerenga i Lørenskog Ishall klokka 19

Legg igjen en kommentar