Dagboka fredag 20. januar 2011

Denne dagen ble fra gammelt av regnet som lumsk og uberegnelig . Du bør ikke plystre eller ule i motvind, fiske steinbit eller se skjærer som setter seg foran døra di, for da kan det gå deg ille. Det er sikkert best å styre unna dagboka også.   Hett hatoppgjør og gedigen nedtur Fulle tribuner, fulle … Fortsett å lese «Dagboka fredag 20. januar 2011»

Denne dagen ble fra gammelt av regnet som lumsk og uberegnelig . Du bør ikke plystre eller ule i motvind, fiske steinbit eller se skjærer som setter seg foran døra di, for da kan det gå deg ille. Det er sikkert best å styre unna dagboka også.

 

Hett hatoppgjør og gedigen nedtur
Fulle tribuner, fulle utvisningsbokser og meget engasjerte supportere . Temperaturmessig var gårsdagens oppgjør mot Lørenskog det nærmeste vi kommer de klassiske oppgjørene mot Furuset på 80 og 90 tallet. Les mer om kampen på vif-hockey.no.

Shampo var forbanna etter kampen, men prøvde så godt han kunne å skjule hvem som hadde skylda for kollapsen og 3-7 tapet. – Det var noen utlendinger utpå der og blant dem en som spelte back, jeg sier ikke mer! Det var det vi syns han sa til TV2 . Reka er ikke aleine om å henge ut sine egne i kampens hete, men er som regel aldri så gåtefull som hockeytrenern vår var i går.

Bronsefinale i ettermiddag
Juniorene våre kjemper om bronsen mot Viking mellom klokka 15 og 16.30 i Vallhall. Carnegieturneringa vinnes av FCK eller IFK litt tidligere på dagen. I går slo Vålerenga Helsingborg 2-0. Oppsummering på vif-tv

På’n igjen i morra
Kamp mot Kåffa på KFUM-banen lørdag klokka 12. Kone er endelig 100 prosent fit for fight, så han får vi sikkert se på Ekeberg. To prøvespillere fra Nigeria får sikkert også spilletid. Og om Martin ikke er på sidelinja har han ikke kommet hjem fra akademiet i Afrika. Mer gåtefullt er det ikke.

Juger Martin?
Martin har garantert Mos spilletid denne sesongen. Det kan bli lettere sagt enn gjort. Både Nettavisen og TV2 har forlengst sendt Mos til utlandet, så hvordan Martin kan påvirke FCK til å slippe gutten utpå eller i det hele tatt få ham på benken, er en stor gåte. Spilletid eller ikke, så lenge klubben kan få noen millioner er vi fornøyd. Vårt stalltips er at om han får spilletid i 2012 så er det ikke i Vålerenga.

Denne dagbokuka er slutt og Forumet ligger nede.

Går det an å ha det bedre?

Legg igjen en kommentar