Dagboka fredag 13. januar 2012

Vil klubben ha skoftende hjerter i Vallhall? Vil du ha ny TV-kanal? Vil unga dine møte hockeyspillerne?   Støtt klubben – skoft jobben ! Neste uke skal Vålerengas framtid i ilden. Juniorspillerne møter sterk motstand i Carnegie Elite Tournament i Vallhall, og klubben skriver: – Vårt ansvar i vårt talentutviklingsarbeid er å skape fremtidige toppspillere … Fortsett å lese «Dagboka fredag 13. januar 2012»

Vil klubben ha skoftende hjerter i Vallhall? Vil du ha ny TV-kanal? Vil unga dine møte hockeyspillerne?

 

Støtt klubben – skoft jobben !
Neste uke skal Vålerengas framtid i ilden. Juniorspillerne møter sterk motstand i Carnegie Elite Tournament i Vallhall, og klubben skriver:

– Vårt ansvar i vårt talentutviklingsarbeid er å skape fremtidige toppspillere til vårt A-lag, som har internasjonale ferdigheter, gode holdninger og er lojale mot Oslos stolthet. Det bidrar denne turneringen til.

– Vi vil aldri kunne nå denne ambisjonen regelmessig uten folk som bryr seg om klubben. Vålerengas supportere er ekstremt viktig for å skape en interesse, entusiasme og ramme rundt klubben.

– Vi håper at alle med hjerter i VIF støtter oppom vårt arbeid og besøker oss i Valhall på en eller flere av dagene.

Om det er viktig å fylle hallen med tilskuere burde klubben ha tenkt lenger enn den har gjort når kampoppsettet ble spikra. Hvor mange tror klubben at egentlig har tid til å reke på kamp i beste arbeidstid?

Mandag spiller Vålerenga klokka 11. Tirsdag klokka 13.15 og torsdag klokka 15. Sluttspillet fredag starter klokka 9.45 og har finale klokka 15. Mens Helsingborg spiller alle sine tre innledende kamper på det eneste tidspunktet som kan sies å være i nærheten av å være arbeidervennlig, nemlig klokka 15, legger klubben opp til at de sterkt ønskede og sårt savnede vålerengasupporterne må skofte jobb for å få sett Vålerenga.

Mener virkelig klubben alvor når de tigger folk om å invadere Vallhall til uka?
Skjerp dere!

Byderby i Valhall
I dag varmer juniorene opp til neste ukes turneri …eh .. tournament med byderby mot Lyn. Klokka halv fem også, gitt. Noen har skjønt noe. Vålerengajuniorene banka Stabæk 5-0 sist helg, men får nok mer å bryne seg på her. Les detaljer på vif-fotball.no.

Slitne hoder tapte i sluttminuttene
Publikum fikk en meget severdig kamp i Siddishallen i går kveld. Vålerenga var gode i første periode, fikk kjørt seg i andre og forærte Oilers to skåringer på slutten av tredje. Bursdagsbarn Shampo så laget sitt i føringa til det gjensto fire minutter. Da ødela Oilers alt.
Les mer om hockey-thrilleren på vif-hockey.no. Dedikerte selvplagere og masochister kan i tillegg lese Stavanger Aftenblad

TV 8 – Oslos Stolthet
I går klokka 17.30 blei det første av minst 52 vålerengaprogram «Oslos Stolthet» sjøsatt. VPN fikk ikke med seg dette, men så ble ikke nyheten om TV8 som ny TV-partner for Vålerenga Fotball kunngjort av klubben før i tretida i går. Men neste torsdag er vi på plass for å få med oss programmet som ved siden av fotballstoff, skal handle om alt Vålerenga driver med.  TV8-Oslo finnes på Get (23), Canal Digital (17) og Altibox. Prøv for eksempel denne linken

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=28_Bj6h-Tuk&feature=youtu.be[/youtube].

Vålerenga i dag
Ingen spørsmål, Vallhall klokka 1630. Mange spørsmål, Bohemen klokka 1807

Vålerenga i morgen
Barnas dag på Jordal Amfi kl 12.30 – 14. Spillerne stiller! Les mer her

Vålerenga søndag
Vålerenga – Storhamar klokka 17

En kommentar til «Dagboka fredag 13. januar 2012»

Legg igjen en kommentar