Dagboka torsdag 12. januar 2012

Fotballen rulla i går, hockeyen ruler i dag og søndag evaluerer du Klanen   Grei start på 2012 Vålerenga var første tippeligalag ut, og leverte godkjent mot Nesodden. Over 600 tilskuere med syngende supportere og blussing i kaldt vintervær en lang sjøreise unna, tyder på bra store forventninger til denne sesongen. 2-2 mot et middels andredivisjonslag … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 12. januar 2012»

Fotballen rulla i går, hockeyen ruler i dag og søndag evaluerer du Klanen

 

Grei start på 2012
Vålerenga var første tippeligalag ut, og leverte godkjent mot Nesodden. Over 600 tilskuere med syngende supportere og blussing i kaldt vintervær en lang sjøreise unna, tyder på bra store forventninger til denne sesongen. 2-2 mot et middels andredivisjonslag høres ikke spesielt imponerende ut, men vi likte likevel det vi så.

Vi så mye Fellah i starten. Vi så Dawda, Håvard og Hæstad. Han vi først og fremst kom for å se, Ibba, hadde en lovende debut på venstrekanten. Vi så ikke så mye til Veigar, men de vi ikke så i det hele tatt hadde helt sikkert sørget for klar seier, vi nevner i fleng: Bojan, Fegor, Mos, Singh, Strandberg, Muri og Solli.

Etter første omgang så vi ikke mer; nesten hele laget ble bytta ut og vi bytta ut andreomgangen i TV2Sumo med en eldgammel Bergmanfilm der oppgjøret mellom himmel og helvete endte 1-1.  Minuttreferat og intervjuer finnes på vif-fotball.no

Kampfakta (kilde vif-fotball):

Nesodden – Vålerenga 2-2 (1-1)
Berger kunstgress – 637 tilskuere

Mål: 1-0 Røssevold (14), 1-1 Håvard Nielsen (37), 2-1 Nesodden (60), 2-2 Jibril Bojang (78)

Vålerenga før pause: Lars Hirschfeld – Ahmed El-Amrani, Nikolai Næss, Andreas Nordvik, Benjamin Dahl Hagen – Kristofer Hæstad, Mohammed Fellah – Veigar Páll Gunnarsson – Dawda Leigh, Håvard Nielsen, Abdurahim Laajab
Vålerenga etter pause: Gudmund Taksdal Kongshavn – Ahmed El-Amrani, Nikolai Næss, Deniz Payasli, Lars Vincent Andersen – Mathias Blaarud, Kamer Qaka – Mounir Benmoussa – Jibril Bojang, Shåresh Ahmadi, Chuma Anene

 

Gjør din plikt, krev din rett.
På denne tiden av året kommer Klanens årsmøte stadig nærmere, men før denne tiden skal arbeidslaga samles i sine snevre grupper før alle arbeidslaga samles i et større møte for å bli enige om hvilke røverhistorier de skal dra på årsmøte, være uenige om hvilket arbeidslag som betydde mest forrige sesong også videre. Dette er ikke lukkede gutteklubber internt for spesielt fremklona folk i Klanen. Møtene er for alle, også deg.

På søndag bør du derfor sette av et par timer til lystig gjenforening med folk du så den gang da gresset var grønt. Møtestart er satt til klokka 12 og det foregår i brakka på Valle. Som Klanen selv sier på sine sider:

Det er i år som tidligere meninga at det er HIT man kommer for å starte diskusjoner om året som har gått, slik at vi har en ferdig og god årsmelding å komme med på årsmøtet, som ikke trenger mye debatt.

 

Vålerenga i dag
Hockeymatch i Stavanger. VIF-Hockey har tatt en prat med Espen Knutsen og Petter Thoresen for siste status før kampen. Les mer her

Les også: Dagboka onsdag 11. januar

2 kommentarer til «Dagboka torsdag 12. januar 2012»

Legg igjen en kommentar