Dagboka tirsdag 10. januar 2012

Klanen.no staker ut kursen mot norgestoppen i kveld, mens klubbens ferd mot verdensherredømme endelig er i gang igjen i morgen   Klanen.no Klanen tar mål av seg å lage Norges beste supporternettside. VPN kjenner allerede pusten i nakken og skjønner vi må skjerpe oss. I kveld legges grunnsteinen, og Klanen trenger både masse meninger og … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 10. januar 2012»

Klanen.no staker ut kursen mot norgestoppen i kveld, mens klubbens ferd mot verdensherredømme endelig er i gang igjen i morgen

 
Klanen.no

Klanen tar mål av seg å lage Norges beste supporternettside. VPN kjenner allerede pusten i nakken og skjønner vi må skjerpe oss. I kveld legges grunnsteinen, og Klanen trenger både masse meninger og mye hjelp for å realisere visjonen. Alle klansmedlemmer som mener de har ett og annet og tilføre ønskes velkommen til datagjengens evaluerings-og planleggingsmøte møte på klanskontoret i kveld klokka 18. Les mer om klanen.no sin fremtid i våre hender.

 

Der årstidene møtes
I morgen starter alvoret. Etter en overkommelig sjøreise og en kort busstur står vi ansikt til ansikt med Nesodden IF i Berger Idrettspark i morgen klokka 19.  Et inferno av skiløpere har satt hverandre stevne samtidig som fotballmatchen sparkes i gang, så det blir garantert kamp om vaflene i kafeen mellom slagene. Sommeren har ikke gitt opp riktig ennå, og snøkanonene går for fullt. Det meldes om flotte løyper og superforhold for skøyting og klassisk rundt stadion. Arrangørene ber alle som ankommer i bil benytte parkeringsplassen der det er plass i fleng, og ikke sette fra dere kjerra på bussholdepasser eller langs riksveien. Rettelse: fylkesveien.

Vi er usikre på hvor sterkt dette laget fra Nesodden egentlig er, men tabellmessig minner det sterkt om fjorårets Kjelsås, og da ender det vel med at vi går på en smell:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1UTIybSb59g[/youtube]

 

 Gymsalgresset som kom ut i kulden  

Vi skal altså ut på fremmed gress. Først trodde vi at KGB-banen ( har ikke noe med  Комитет государственной безопасности  å gjøre) hadde velkjent kunstgress hvor vi kunne finne igjen alle offsidene og baklengsmåla våre fra Telenor Arena, men det rulles ikke ut før utpå våren. Les mer her. Tiden får vise om det tåler frisk luft og regnbyger etter så mye inneliv, det er jo så mangt fra Stabæk som ikke tåler dagens lys.

 

Nesodden IF
Klubben har en nettside et sted under middels, men fotballsidene Fotoblogg i hovedsak – smått og stort NIF fotball, er en lekker sak som sikkert kan gi Dataklanen og klanen.no inspirasjon. Fotballaget har sin første sesong i andre divisjon bak seg, der endte de som nr 6 i Fair Play Ligaens avdeling 1 der vår neste treningsmotstander Ull/Kisa vant suverent. I år har NIF rykket opp eller ned til avdeling 4 der blant annet Frigg og halve nordnorge venter.

I cupen holder laget gjengs Vålerenga-nivå og ble slått ut i andre runde av svake Fredrikstad etter å ha banka Follo i første runde i fjor.

Vålerengaspillere

Jonas Krogstad, Nesoddens store sønn, var med på å spille laget opp fra tredjedivisjon i 2010, etter to sesonger i klubben. Nå spiller han på Lille Tøyen, og for lenge siden ble han matchvinner for Vålerenga i slaget i Vallhall i 2003 mot Sandefjord. Han skåra det avgjørende femte målet i 5-3 kampen der klubben i vårt hjerte var en hårsbredd fra å forsvinne ned i det dypeste mørke. Cupmester ble han også, selv om han ikke spilte finalen.

Knut Hovel Heiaas spilte heller ikke i finalen 2002, men har like fullt NM-gull med Vålerenga. Nomaden kom til Nesodden i 2010, han er en likandes kar med  god fotball CV, en mann som bidrar både på og utenfor banen, skriver NIF. Hans utrolige vinnerinstinkt er berømt og inspirerende for alle i NIF fotball.

 

Onsdag kl 19 – 21
Vålerenga og Nesodden Fotball får svar på hvor de står. Supporterne i begge leire får gratis adgang. Kafeen er åpen og TV2 Sumo viser kampen.

Vålerenga i dag
Pilkast og bittelitt fotball på Bohemen

4 kommentarer til «Dagboka tirsdag 10. januar 2012»

Legg igjen en kommentar