Dagboka mandag 9. januar 2012

Manglerud Star er et lag Vålerenga beseira, Ibba er en spiller Vålerenga signerte, Berger er et sted Vålerenga skal besøke og Dagboka er det skrevne ord om Vålerenga. Vel møtt til en ny uke. Vålerenga-Manglerud Star Siden kampen gikk på Jordal søndag kveld er det ryddig å starte her. En av ligaens beste lag fikk … Fortsett å lese «Dagboka mandag 9. januar 2012»

Manglerud Star er et lag Vålerenga beseira, Ibba er en spiller Vålerenga signerte, Berger er et sted Vålerenga skal besøke og Dagboka er det skrevne ord om Vålerenga. Vel møtt til en ny uke.

Vålerenga-Manglerud Star

Siden kampen gikk på Jordal søndag kveld er det ryddig å starte her. En av ligaens beste lag fikk besøk av ett av ligaens svakeste og allerede etter drøyt fire minutter setter Vålerenga sin første puck for kvelden i nettet. Allikevel insisterte Manglerud på å utligne og første periode endte 1-1. Det er alltid irriterende når antatt dårligere motstand ikke bare kan ligge stille i kurven sin, men absolutt må yppe seg. Enda verre blir det når Vålerenga blir liggende under i andre periode. Joda, Manglerud sin keeper står ypperlig allikevel kan det da virkelig ikke være nødvendig å la dem ta ledelsen? Heldigvis gidder Vålerenga å gjøre noe med det og når Steffen Thoresen utligner og Blake Evans besørger en 3-2 ledelse i periodens niende minutt er det hele på sett og vis avgjort. Perioderesultatet blir 3-1 og kampen ender til sist 5-3. Skuddstatistikken på 48-18 viser at Vålerenga vinner det hele komfortabelt, dessverre uten det at det aldri egentlig blir en skikkelig morsom kamp.

Mer om kampen og fakta finner du her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ibba til Vålerenga

Årets første signering ble gjort med Oslogutten Abdurahim ”Ibba” Laajab. Etter ni år i Addeco og lovende spill på det norske futsallandslaget får vi tro prestasjonene ikke svinger like mye som de skal ha gjort tidligere og holder humøret oppe selv om han skulle kjede seg litt. Uansett antar vil Ibba er god til å skape seg rom og spille på små flater, dette kan jo rett og slett bli moro. Les mer om spilleren her.

 

Årets første mot Nesodden

Endelig har kulda, og litt snø, ankommet Oslo etter en bra mild desember. Hva er da mer naturlig enn å sette i gang med sommeridretten fotball? Derfor setter Vålerengas herrer seg på bussen til onsdag og tar turen til Berger kunstgressbane på halvøya i Oslofjorden. Det er ikke registrert at Klanen organiserer noe opplegg, men du kan reise med Support-bussen. Den kjører fra Vålerenga Vertshus 17:30. Mer info finner du her. Vil du heller reise fra Bohemen? Da anbefaler VPN at du spaserer ned til Aker Brygge 17:50. Her finner du Nesoddbåten med avgang 18:02. Fra Nesoddtangen finner du buss 611 og denne tar du helt frem til Berger stadion. Stadion faktisk. På Nesodden. Jaggu.

 

Sjappas nye nettsted

Sjappa har pussa opp sin nettsjappe for å gjøre den mer behagelig for ditt øye. For å gjøre den mer behagelig for din lommebok kan du nå også få faktura. Fordel for oss som nekter å ha kredittkort, nå kan vi få en konkret og solid faktura i posten i stedet.

 

Forumet har gått i svart

Alle teknologiske nyvinninger trenger vedlikehold. Det gjør også vårt forum. Denne gangen kom det hele litt brått på oss alle og en umiddelbar nedstengelse var nødvendig for å få installert, endret og korrigert. Vi ber de alt som er hellig om at ting er på stell igjen en av de første dagene denne uka. I mellomtiden kan du krangle og diskutere av hjertens lyst på våre facebooksider. Om du synes det er årleit når alle ser hvem du er.

Legg igjen en kommentar