Velkommen til Vålerenga, Ibba !

Futsalstjerne Abdurahim Laajab har undertegnet for laget i sitt hjerte. Han skulle passe godt inn i Vålerengas ballbesittende torpedofotball, og kan fort bli en publikumsfavoritt. Abdurahim ”Ibba” Laajab ble i dag klar som årets første nye overgang til Vålerenga. Ibba som er bosmannspiller etter fjorårssesongen i Strømmen, signerte idag en 3-års kontrakt for Vålerenga. Etter det VPN … Fortsett å lese «Velkommen til Vålerenga, Ibba !»

Futsalstjerne Abdurahim Laajab har undertegnet for laget i sitt hjerte. Han skulle passe godt inn i Vålerengas ballbesittende torpedofotball, og kan fort bli en publikumsfavoritt.

Abdurahim ”Ibba” Laajab ble i dag klar som årets første nye overgang til Vålerenga. Ibba som er bosmannspiller etter fjorårssesongen i Strømmen, signerte idag en 3-års kontrakt for Vålerenga. Etter det VPN forstår, sikret vi oss 26-åringens underskrift i konkurranse med blant annet Stabæk.

Ibba er født 21. mai 1985 og har sine røtter fra Marokko. I et intervju med dagbladet.no i januar i fjor forteller han at ” Gutta mine spiller i Vålerenga: Shelton, Fellah, Singh, Nouri, Dawda og Mos er gode kompiser.»

– Jeg har vært ni år i førstedivisjon, så det er på tide å ta steget snart, sier han, før han fortsetter med å beskrive seg selv på følgende måte:

– Jeg er stor og sterk, flink til å holde på ballen og god én mot én.

Den venstrebeinte spissen, eller kanten, er 1 meter og 85 centimeter og skåret 7 mål og hadde 11 målgivende på 20 kamper for svake Strømmen i adeccoligaen i fjor.

Ibba har nok, selv om han får strålende skussmål av Strømmens daglige leder på vg.no i dag, høstet mest anerkjennelse for sin innsats for det norske futsallandslaget.
 
Siden debuten på landsen i fjor har han puttet jevnt for landslaget og sendte Norge videre til play-off for VM-sluttspill, med en eminent skåring i kampen 3-3 kampen mot Belgia sist.
 
Landslagssjef Esten O.Sæther får ikke fullrost Ibbas taktiske og tekniske ferdigheter nok etter VM-kvalifiseringen.
 

Han har  «futsalferdigheter» som vi kan glede oss over. Han skyter som en hest sparker, selv om han står stille. Og blir forhåpentligvis blir han ikke smitta av skuddvegringa som er i klubben.

Det er liten tvil om at Vålerenga har kjøpt en spiller som kan bli en publikumsfavoritt, med sine finter og vendinger, så får tiden vise om han er moden for å konkurrere seg inn i førsteelveren allerede i sitt første år. Det er vel mye som tyder på at han per i dag konkurrerer med Dawda, Sid, Håvard ogBerre om en plass på flanken. Vi ønsker «Ibba» velkommen og lykke til i klubben!

 

Foto:  fotball.no (NFF) og vif-fotball.no (VIF-Media)

En kommentar til «Velkommen til Vålerenga, Ibba !»

Legg igjen en kommentar