Dagboka, fredag 6. januar 2012

Det er gudsjelovdagen, dagen kan bli alt annet enn det. Den hjemvendte målmaskinen Mos er på vei til landet som har gitt oss hakkebøf og ”på sengekanten filmene”. På plussiden nevner vi at en driblefant av en landslagsstjerne etter ryktene kan være på vei til Vålerenga.  Ellers viderebringer vi en takk fra Klanen. Det er … Fortsett å lese «Dagboka, fredag 6. januar 2012»

Det er gudsjelovdagen, dagen kan bli alt annet enn det. Den hjemvendte målmaskinen Mos er på vei til landet som har gitt oss hakkebøf og ”på sengekanten filmene”. På plussiden nevner vi at en driblefant av en landslagsstjerne etter ryktene kan være på vei til Vålerenga.  Ellers viderebringer vi en takk fra Klanen. Det er stort sett det som opptar dagboka i den første sesongoppkjøringsuken.

 

Mos

Det er mye som tyder på at Mos snur i døra på Valle. København skal være interessert og selv om det smerter dagboka noe å innrømme det, så er det vel mye som tyder på at Mos blir solgt og at det i tilfelle vil være en riktig beslutning. Bakgrunnen er at Mos bare har kontrakt ut denne sesongen og skal vi ha noe igjen for målmaskinen fra 2011-sesongen så må han selges nåDet høyeste kjente budet per i dag, om vi skal tro media, er på ca 5 millioner. Mens ekstrabladet antyder at Vålerengas krav skal være ca 9 millioner kroner, skal partene i dag sluttforhandle vilkårene for en overgang, trolig da i størrelsesorden 7-9 millioner norske kroner. Om dette stemmer begynner det å nærme seg punktet, hvor dagboka mener det er helt greit å la Mos gå, selv om det sender oss ut på ny spissjakt.

 

Abdurahim ”Ibba” Laajab

Ibba spilte i 2011 for adeccolaget Strømmen og er en profil i Futsal og var spilleren som nylig sendte Norge videre til finalespillet i VM i futsal. Han har ikke tatt adeccoligaen med storm, men har en svært god nærteknikk og selv om han har passert «ung og lovende»,er 26 år, en spiller som kanskje kan få noen spennende og underholdende innhopp. Dagboka har imidlertid ikke tro på at Ibba går rett fra en relativt anonym tilværelse i adecco til å dominere på det som skal være et av de dominerende lagene i Tippeligaen i 2012.

 

Takk fra Klanen

«En stor takk til alle som har bidratt i Vålerenga-familien, og en ekstra takk til Lillehammer og Sparta som også har gjort betydelige bidrag! Selv om vi er bitre fiender i sportssammenheng er det bra å se at vi kan samarbeide om å samle inn til de som trenger en hjelpende hanske. Ikke bidratt ennå? Det er ikke for sent. Siste innsamlingsdag på Jordal Amfi blir nå på søndag.»

 

Bakgrunnen for takknemligheten er at Klanen fyller opp en minibuss med hockeyutstyr og reiser til Romania for å hjelpe vanskeligstilte barn. Så har du skøyter, eller annet utstyr er siste sjanse på Jordal på søndag!

 

Vålerenga i dag

Du er sportssjef i Vålerenga og har fått 8 nye millioner til å erstatte Mos. Hvem vil du ha og hvor mye er du villig til å betale?

8 kommentarer til «Dagboka, fredag 6. januar 2012»

  1. Tror ikke det er så lett som å beholde Mos og vinne serie og cup. Kommer rett bud og Mos vil videre er vi nødt til og selge. Marcus Pedersen hadde vært spennende, mulig vi kunne få hentet han også hadde vi fått 9mill og handle for.

  2. Jeg tror bare vi må akseptere at de unge gode spillerne som kommer til oss eventuelt vil ønske seg ut til Europa. Det er slutt på tiden der vi fikk se spillere som Roar Strand og Hoftun være i en klubb for alltid. Det er normalt at det vil være en del rotasjon i laget, det som er positivt er at det fortsatt virker som vi er en attraktiv klubb for spillere som ikke har slått helt gjennom.

  3. Ole Halvorsen ; Fint navn du har;-) Det som er poenget er å finne en linje vi kan legge oss på når det gjelder å prøve å bli bedre, det gjør vi ikke hvis vi selger unna for tidligt. Jeg var på St. James Park når vi spillte mot Newcastle, det kommer vi ALDRI til å oppleve hvis vi ikke tar noen sjanser. Vil heller ha litt suksess i europa for så å slite 2-3 år, enn å ligge på 4-7 plass for alltid. Og når det er sagt, hvis vi ikke tør å beholde profilene "litt" til kommer vi til å ryke på hue ut av euro sånn som i år!!

Legg igjen en kommentar