Dagboka torsdag 5. januar 2012

Mens fotballstjernene våre finpusser formen til kampen mot Nesodden neste onsdag, koser vi oss med køllene i Hockeytown i kveld Dropp Sparta Amfi kl. 19? Nei da, du som leser så det freser tar feil, vif-hockey.no henstiller ingen å droppe Sarpsborg i kveld, men minner om at det er dropp i Sparta Amfi klokka 19. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 5. januar 2012»

Mens fotballstjernene våre finpusser formen til kampen mot Nesodden neste onsdag, koser vi oss med køllene i Hockeytown i kveld

Dropp Sparta Amfi kl. 19?
Nei da, du som leser så det freser tar feil, vif-hockey.no henstiller ingen å droppe Sarpsborg i kveld, men minner om at det er dropp i Sparta Amfi klokka 19. Grenseovergangene til Østfold er åpnet igjen etter bluss- og røykdramaet i Stjernehallen lille nyttårsaften, noe som endte med 11-0 til Vålerenga og politieskorte ut av fylket for tilhengerne.

– I overkant pyroteknisk glede, var det siste klansmann Kjellsen sa til VG i fjor. Da VPN snakket med ham i dag gjentok han at det er lov å bruke hue.

– 20 bluss i et overdekket sykkelskur er ikke nødvendigvis så veldig lurt, sier han, og kommer med et velment tips til dem som ikke tåler større utfordringer i intimsonen; det blir garantert skjerpa kontroll ved inngangene i Sparta Amfi der du risikerer å strippe for flere enn bare deg sjæl.

Om tåkelegginga av Stjernehallen var uheldig, så husker vi på den andre siden det hundre prosent vellykkete pyroshowet i Sparta Amfi i fjor der sju bluss gikk av halvannet sekund før kampslutt til stor begeistring for publikum, spillere og arrangører. Kontrollert utblåsning. Sånt liker vi.

Ta turen nedover og få med deg kampen live. Det blir som vanlig mye publikum og stor stemning. Det er satt opp en buss som har avreise fra Vålerenga Vertshus kl. 17:00. Prisen er 200,- per person. Påmelding til tlf. 958 12 223.

Vålerenga 2012
Vi minner om at Molde tok sølv i 2009 og opplevde en solid nedtur året etter. Og så?

En kommentar til «Dagboka torsdag 5. januar 2012»

Legg igjen en kommentar