Dagboka, onsdag 4. januar

Dagboka i dag er et lite sammenrasket sammensurium av alt fra reelle nyheter, til nestenrykter. Kos deg, det er vel nå bare 80 dager til seriestart.   Politiet har siktet enda ett styremedlem i Stabæk Snart er hele Bærum siktet i forbindelse med overgangen til Veigar og opsjonen til Stengel. Så langt ser det ut … Fortsett å lese «Dagboka, onsdag 4. januar»

Dagboka i dag er et lite sammenrasket sammensurium av alt fra reelle nyheter, til nestenrykter. Kos deg, det er vel nå bare 80 dager til seriestart.

 

Politiet har siktet enda ett styremedlem i Stabæk

Snart er hele Bærum siktet i forbindelse med overgangen til Veigar og opsjonen til Stengel. Så langt ser det ut som det bare er kantinepersonellet på Blue Broken Dreams Arena som ikke har vært involvert i saken. Med den siste siktelsen er vel antall ledere i Stabæk oppe i fire stykker og man må vel snart spørre om hvor formalistiske dem er ute i Bærum, når et helt fotballag av ledere må i sving for å selge en spiller for en million. Etter det vi kjenner til er det fortsatt bare Morgan Andersen som har måtte tåle rektalundersøkelser, men vi utelukker ingen ting på denne fronten fremover. Hadde jeg vært leder i Stabæk eller Fredrikstad ville jeg lagt om kostholdet og spist matvarer med lakserende virkninger for å gjøre de kroppslige undersøkelsene så smertefrie som mulig.

VPN registrerer at for Vålerenga sitt vedkommende er det kun Truls som er siktet og håper det blir med det. Ellers er vi spent på hva NFFs gjennomgang vil avsløre om overgangene de siste årene og regner med at RBK er svært lykkelige at grensen ble satt slik at de slipper gjennomgang av Steffen Iversens overgang til RBK der klubben kjøpte leiligheten hans til en pris som medførte et forutsigbart tap på adskillige millioner for RBK.

 

Fellah

Fellah er litt snurt på Drillo over at han ikke ble funnet god nok for Norges B-lag i forbindelse med januarturneringen, vi deler Fellahs frustrasjon og skuffelse. Det er ubegripelig at Fellah ikke er god nok for denne troppen. Han virker revansjesugen og vil bruke 2012 på å vise at Drillo tok feil og det lover godt. At gutten heller vil spille for Marokko enn å bli vraket for Norge er trist, men fullt forståelig. Vi gleder oss til å se Fellah tilbake i storform i 2012, etter en noe varierende 2011-sesong. Potensialet til den lekne guttungen er skyhøyt.

 

Actually

Vi registrerer at Luton Shelton actually verken spilte eller var på benk for sin tyrkiske klubb i siste serierunde, vi tar det som et klart tegn på at Luten mistrives og vil hjem til Oslo. Mer skal det ikke til før VPN lager sitt eget lille totalt virkelighetsfjerne og drømmende overgangsrykte.

 

Vålerenga i dag

Det lakker og lir mot internasjonal juniorturnering i regi av Vålerenga. For første gang vil turneringen bli vist i TV2-systemet og det gleder vi oss naturligvis til.

Legg igjen en kommentar