Dagboka, tirsdag 3. januar 2012

Skjer det aldri noe.Det å følge med på overgangsvinduet er som å være en liten unge som står i vinduet og venter på nissen julaften. Er det han som kommer der? Kanskje han, kommer det ingen snart? Eneste forskjellen er strengt tatt at du er helt sikker på at det ikke er morra eller faren din som … Fortsett å lese «Dagboka, tirsdag 3. januar 2012»

Skjer det aldri noe.Det å følge med på overgangsvinduet er som å være en liten unge som står i vinduet og venter på nissen julaften. Er det han som kommer der? Kanskje han, kommer det ingen snart? Eneste forskjellen er strengt tatt at du er helt sikker på at det ikke er morra eller faren din som har tatt på seg skjegg og er den som kommer i overgangsvinduet. Og det er da noe!

Om det er noen trøst, VPN famler akkurat like mye i mørke som deg. Vi leser på forumet og på VGD, vi slumper til og med innom stabaek.no og rbkweb.no, bare for å sjekke rykter og info fra andre klubber. Foreløpig er det stumt, og vi nekter simpelthen å tro på at Karim Essidiri skal være aktuell.

 

Stakkars, stakkars Stabæk

Når jubelen nærmest står i taket over å ha fått på plass Petter Belsvik som trener, ja da skjønner man at det er magre tider ute i vestkantbygda. Jeg har egentlig ikke all verden imot Stabæk, så jeg må tilstå at jeg føler litt med dem. Foreløpig har dem da denne Belsvik, mens Lillestrøm har raida Stabæk litt som de gjorde med Lyn i sin tid. LSK viser seg som et slags åtselsdyr i norsk, vet ikke hvor kult jeg hadde synes det var om klubben vår stort sett bare var aktive på overgangsmarkedet de gangene andre klubber gikk på ræva.

 

Vålerenga

Det er naturligvis grunnlag for glede og ytterligere spekulasjoner rundt hvem som kommer når en av oddsekspertene gir uttrykk for overfor VG at han sitter med innside som gjør at Vålerenga er favoritt til seriegullet 2012. Ut fra fjorårssesongen skulle jo det tyde på at han sitter med navn på 10-12 klassespillere som er mer eller mindre klare for Vålerenga. En spiller eller to, er neppe nok for en slik optimisme med mindre han har hatt huet helt i bunn av gløggryta i hele jula. Men det vet man naturligvis aldri når det gjelder journalister og profesjonelle gamblere.

 

Vålerenga i dag

Få i deg restene av julegløggen og sats det du har igjen av penger på Vikinglotto.

3 kommentarer til «Dagboka, tirsdag 3. januar 2012»

  1. "Det er naturligvis grunnlag for glede og ytterligere spekulasjoner rundt hvem som kommer når en av oddsekspertene gir uttrykk for overfor VG at han sitter med innside som gjør at Vålerenga er favoritt til seriegullet 2012"

    Hvor er dette sakset fra?

  2. VG papir utgave hadde for noen dager tilbake en artikkel der man spurte flere eksperter om hva de tror kommer til å skje neste sesong. Rykte sa ikke noe mer enn det man allerede har uttalt her, at det visstnok skal være snakk om noen spennende spillere på vei inn.

Legg igjen en kommentar