Dagboka, mandag 2. januar 2012

Årets første dagbok. Det er klart for 2012, året hvor vi endelig tar alt.   Øvinga er over Martin har fått lov til å utdanne seg som trener i Vålerenga, han kom til Vålerenga fra rollen som kaptein i Brann og støttekontakt for Mons Ivar Mjelde. Nå bør utdanningsperioden være over, nå bør vi se … Fortsett å lese «Dagboka, mandag 2. januar 2012»

Årets første dagbok. Det er klart for 2012, året hvor vi endelig tar alt.

 

Øvinga er over

Martin har fått lov til å utdanne seg som trener i Vålerenga, han kom til Vålerenga fra rollen som kaptein i Brann og støttekontakt for Mons Ivar Mjelde. Nå bør utdanningsperioden være over, nå bør vi se resultatene av de erfaringer du har bygget opp og den spillergruppa du har fått utvikle. Dagboka har tillit til at Martins tillit ute blant investorer og økonomiske støttespillere er god nok til at vi får se flere nysigneringer i dagene og ukene fremover. Det er viktig for tabellen lyver ikke, det skal nok mer enn Mos til, for å gjøre oss til et topplag, og det skal vi være.

 

Overgangsvinduet

Overgangsvinduet er åpent ut mars, men de mest spennende dagene ofte er etter 31. januar da flere av de store ligaene stenger sitt overgangsmarkedet. Det åpner for at spillere med ambisjoner om spill i England og Tyskland ikke får tilbud der og  ender opp i jallaland som Norge.

Før 31. januar er det ofte enten norske, eller umerritterte ungutter fra Afrika som er hovedingrediensene på overgangsmarkedene, etter 31. januar kan altså mer meritterte spillere ofte dukke opp.  Vi vet ikke hva som skjer i år, men vi lover deg å holde deg så oppdatert vi bare kan.

Ellers minner vi om at en spiller kan undertegne for en klubb hver dag hele året, men at et overgangsvindu er en betegnelse på en periode hvor klubbene kan få en ny spiller spilleberettiget.

 

Vålerenga i dag

Godt nytt år, kjære leser, godt nytt år!

Legg igjen en kommentar