Dagboka fredag 23. desember, 2011

Der var det lille julaften gitt. Vi har absolutt intet å melde annet enn god jul og godt nytt år! Men fatt mot, vi er på plass i romjulen også. VPN tar nemlig ikke 100% juleferie, vi skal være her hele romjula. Dog så er 2. juledag er usikker da det ikke er helt avklart … Fortsett å lese «Dagboka fredag 23. desember, 2011»

Der var det lille julaften gitt. Vi har absolutt intet å melde annet enn god jul og godt nytt år! Men fatt mot, vi er på plass i romjulen også.

VPN tar nemlig ikke 100% juleferie, vi skal være her hele romjula. Dog så er 2. juledag er usikker da det ikke er helt avklart om mandag tilhører romjul eller jul. Uansett vil en gretten, gammel gubbe være tilstede. Eller ikke.

Les også:
Nye Ullevaal – og hva så?
Fair play og økonomisk doping

2 kommentarer til «Dagboka fredag 23. desember, 2011»

Legg igjen en kommentar