Dagboka torsdag 22. desember, 2011

Mens vi holdt på med en helt annen sak snublet vi over litt informasjon om framgangen i stadionprosjektet på Valle. Og så minner vi om at store penger kan spares dersom sesonkortet kjøpes nå, før nyttår. Lyskryss til besvær Nyheten vi har hørt er ikke bare god, heller irriterende, om enn omtrent som forventet fra … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 22. desember, 2011»

Mens vi holdt på med en helt annen sak snublet vi over litt informasjon om framgangen i stadionprosjektet på Valle. Og så minner vi om at store penger kan spares dersom sesonkortet kjøpes nå, før nyttår.

Lyskryss til besvær

Nyheten vi har hørt er ikke bare god, heller irriterende, om enn omtrent som forventet fra den kanten. Saken er den at Vålerengas reguleringsplan er ferdig, men Plan- og bygningsetaten har ikke sendt den til politisk behandling ennå. Dette skulle de gjøre 9.11 i henhold til avtale.

Dessverre så viser det seg at Plan- og bygningsetaten bestemte seg, den 8.11(!)for å utrede mer på sitt eget alternative reguleringsplanforslag. Nærmere bestemt lyskryss i Grenseveien/Innspurten istedet for rundkjøring slik Vålerenga har i sin plan.

VPN synes det er hårreisende at etaten ikke har utredet dette for lenge siden dersom valget lyskryss/rundkjøring skulle være en såpass viktig sak for etaten. Og vår mistanke er at dette kan føre til en utsettelse fram til januar/februar før saken blir sendt bystyret. Fra saken er sendt inn vil det ta ytterligere 3-4 måneder før bystyrebehandling, hvis ikke flere ønsker mer tilleggsutredninger da.

Hrmpf. Rødt lys eller evig rundkjøring? Vi skal prøve å få til en kommentar fra Plan- og bygningsetaten så snart det blir en åpning i en mildt sagt hektisk førjulstid.

Sesongkort

Men uansett hvordan vi vrir og vender på det så er sjansen til å få sett Vålerengas a-lag på eget utendørsstadion på Valle i 2012 nøyaktig lik null. Ullevaal stadion derimot, der går det an og kjøpe sesongkort. Og dersom du gjør det før nyåret er begynt kan du sparte en pen slant, dvs nærmere bestemt 600 Nok.

Ingen grunn til å nøle med andre ord. Eller for å sitere vif.no. «Sesongkortet er den perfekte julegave til deg selv, eller til noen du kjenner som støtter Vålerenga, og et sesongkort gir deg mange fordeler.» Eller for å si det med VPN «Selv om du er dritsur pga årets sesong, så går det an å tenke seg fram til at når våren kommer så skulle en gjerne stått på Ullevaal uten å måtte mase med kjøp av billett».

Løp og kjøp.

 

Les også:  Fair play og økonomisk doping

En kommentar til «Dagboka torsdag 22. desember, 2011»

Legg igjen en kommentar