Dagboka tirsdag 20. desember, 2011

Vi skriver 20. desember og har knapt rukket å komme oss i norsk fotballdvale når vi ser de aller første tegn til at det også skal spilles fotball i Norge neste år: Lars Iver Strand er på vei til Godset og Vålerenga skal arrangere eliteturnering for juniorene i januar. Både VG og Dagbladet skriver at … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 20. desember, 2011»

Vi skriver 20. desember og har knapt rukket å komme oss i norsk fotballdvale når vi ser de aller første tegn til at det også skal spilles fotball i Norge neste år: Lars Iver Strand er på vei til Godset og Vålerenga skal arrangere eliteturnering for juniorene i januar.

Både VG og Dagbladet skriver at Lars Iver Strand har fått napp på jobb i Strømsgodset etter å ha takket nei til Odd Grenland.

– Jeg ser positivt på dette og har stor tro på at det går i orden, men ingenting er klart ennå, sier SIFs sportssjef Jostein Flo, ifølge Drammens Tidende.

Dermed er det tegn som tyder på at Strands noe marerittaktige tid i Vålerenga går mot slutten. Antageligvis til glede for alle parter. VPN skal være såpass rause at vi unner oss et aldri så lite lykke til. Med unntak av en kamp der Strand var utlånt til Tromsø har hans oppførsel i en vanskelig situasjon vært meget bra, i hvert fall så langt vi kan forstå det.

Vi renger med at dette gir åpninger både økonomisk og på andre måter slik at Vålerengas stall kan forsterkes og eller videreutvikles.

Eliteturnering

De med interesse for Vålerengas framtid kan allerede nå merke av datoene 16. – 20. januar neste år på kalenderen. Da arrangerer Vålerenga (i samarbeid med Carnegie) en av Nordens ledende juniorturneringer.

Åtte lag er påmeldt til turneringen, FC København, Helsingborg, Velje, Stabæk, Viking, IFK Gøteborg, Odense Boldklub og Vålerenga.

Gruppespillkampene spilles mandag og tirsdag. Lagene har fri onsdag, før den siste gruppespillkampen spilles torsdag. Sluttspillet avholdes fredag 20. januar.

I følge vif.no, som også har publisert fullt gruppeoppsett, så er et av de erklærte målene med turneringen å «Mulighet for klubbene å kartlegge ferdighetsnivå på andre spillere fra den internasjonale arenaen». Med andre ord så kan en nyte Vålerengas unge talenter samtidig som vi kan sikle på de andres. Morsom januarunderholdning det.

Nå gleder vi oss bare til å høre hva sesongoppkjøringsopplegget for a-laget innebærer.

Legg igjen en kommentar