Dagboka onsdag 21. desember, 2011

Tre dager til julaften, og det skal innrømmes at denne skribenten tenker mer på å få ryddet unna skriverbordet og på hva i all verden man skal gi i gaver enn på Vålerenga fotball. Men det finnes et lite solstreif som vi viderebringer, selv om vi er sikre på at alle med interesse for fotball … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 21. desember, 2011»

Tre dager til julaften, og det skal innrømmes at denne skribenten tenker mer på å få ryddet unna skriverbordet og på hva i all verden man skal gi i gaver enn på Vålerenga fotball. Men det finnes et lite solstreif som vi viderebringer, selv om vi er sikre på at alle med interesse for fotball allerede har merket seg saken.

Både NRKs P2, VG og Dagbladet melder at Dagfinn Enerli har publisert statusoppdatering på Facebook:

– Har stått oppreist i bassenget ALENE for første gang. Fy f for en fantastisk opplevelse. Hohoooooooo.

– Jeg var i bassenget sammen med kona og ungene. Mona holdt meg inntil veggen i bassengkanten, og jeg la armene mine oppå den. Plutselig slapp hun meg og jeg var som en fiskedupp i noen sekunder, før jeg klarte å stabilisere balansen med hodet og deler av overkroppen. Så sto jeg på beina i 10-15 sekunder, sier Enerly til VG Nett tirsdag.

Enerli fortsetter, samme sted

– Det høres kanskje ikke så mye ut, men for meg var det mer enn nok. Jeg fikk en bekreftelse på at jeg mestret en ny ting og at det fortsatt skjer ting med kroppen.

Dette gjorde det meget godt å lese.

Legg igjen en kommentar