Hva var det vi sa?

– Ha en fin sesong, gode fotballopplevelser og så sees vi litt over midten på tabellen! Mens «ekspertisen» maste om gull viste VPN glimrende spåmannskunst. Etter andre serierunde ba vi VPNs klarsynte om en vurdering av sesongen som endelig er slutt. Les Kaldt vann i blodet på nytt, skrevet av oss som har peiling. Her er kortversjonen: Plass 7 … Fortsett å lese «Hva var det vi sa?»

Ha en fin sesong, gode fotballopplevelser og så sees vi litt over midten på tabellen!

Mens «ekspertisen» maste om gull viste VPN glimrende spåmannskunst.

Etter andre serierunde ba vi VPNs klarsynte om en vurdering av sesongen som endelig er slutt. Les Kaldt vann i blodet på nytt, skrevet av oss som har peiling.

Her er kortversjonen:

Plass 7 – 4:

Jeg legger pengene mine på at vi havner her. Et greit resultat gitt av vi har sendt fra oss en del spillere som bidro til det som var Vålerenga i 2010. Jada, vi har hentet inn noen forsterkninger, men som ellers i livet så skal man tilpasse seg og finne sin rolle i et lag. Jeg tipper vi må bruke 2011  på samme måte som vi har brukt mange tidligere sesonger på prøving og feiling. Til tross for en tilsynelatende profesjonalisering med økonomisk overskudd, flotte damer i styret og fulle folk i administrasjonen så tror jeg ikke noe på gull. Dere får ha meg unnskyldt, men dette laget har gjort meg frustrert i snart 35 år, så jeg holder en knapp på at de fortsetter å gjøre akkurat det.

Ha en fin sesong, gode fotballopplevelser og så sees vi litt over midten på tabellen!

Legg igjen en kommentar