Dagboka torsdag 17. november 2011

Det er bare ett skritt fra Capitol til den tarpeiske klippe og tilsvarende avstand mellom himmel og helvete. For Martins del er det et spørsmål om å være helt eller dust. Det er underlig stille rundt Martin. Er det frykten for å bli kalt medgangssupporter som er årsaken til at det ikke koker over på … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 17. november 2011»

Det er bare ett skritt fra Capitol til den tarpeiske klippe og tilsvarende avstand mellom himmel og helvete. For Martins del er det et spørsmål om å være helt eller dust.

Det er underlig stille rundt Martin. Er det frykten for å bli kalt medgangssupporter som er årsaken til at det ikke koker over på forumet med krav om Martins avgang? Har vi likt det som har skjedd i år så jævla godt? Støtter vi virkelig støttepasningene? Tror vi innerst inne på det Vålerenga driver med?

Vi gjør visst det. Vi trodde på at laget skulle komme i form i sommer, vi trodde på laget som heller ikke fant ut av det i høst. Hva blir Martins neste løfte? At det løsner i neste år eller i 2013?

TV2 utdyper Martin at det er kort vei fra å være helt til å bli dust. Han tar ansvar for Vålerengas trøblete sesong, men Freddy iler til for å dele skylda med sjefen:
– Vi skal bare innse at vi ikke har vært bra nok, verken som lag eller individuelt, sier VIF-backen til TV2. – Vålerenga bør vinne for å henge med i medaljekampen, alt annet enn medalje er for dårlig, fortsetter han.

Litt på hæla der, Freddy. Vi ikke bare bør, vi vinne i Drammen for å plukke medalje. Og om det ikke går, om vi ender opp med alt mulig annet, så er det ikke for dårlig, det er bare nok en vanlig sesong med Martin i førersetet. Uten fjorårssuksessen hadde han nok ikke vært på Valle nå. Om det butter neste år er han definitivt ikke ønsket av oss i jubileums-sesongen 2013.

Vi kan ikke skifte trener eller halve laget hver eneste gang vi står uten medalje, men vi trenger en jubelsesong snart, så hva er oppskriften? Mere grunntrening? Mindre possession? I hvert fall ikke motsatt. Og så må vi må la drømmen om Nordens Barcelona fare.

Martin og gutta (eller motsatt) har to kamper på seg for å vise hva som bor i laget. I Drammen søndag møter vi et lag som på sitt beste spiller slik vi ønsker Vålerenga skulle ha spilt. Anført av en trener vi ikke så sjelden misunner dem, er Strømsgodset laget som kan nekte oss medalje i Lottoligaen 2011.

Godset er svekket, om enn ikke fullt så ribba som da de tapte 1-2 mot Hønefoss i treningskamp lørdag. Da stilte Godset uten Adam Larsen Kwarasey, Lars Christopher Vilsvik, Alexander Aas, Razak Nuhu, Mohammed Abu, Muhamed Keita, Anders Ågnes Konradsen, Ola Kamara og Øyvind Storflor.

Søndag er kaptein Aas ute med skade, det samme er Kim André Madsen. Kamara rekker kanskje kampen og Mohammed Abusoner har karantene. Skal det gå mot en etterlengtet fallseier for Vålerenga? Samma det. Mann er mann. Seier er seier.

Sjappa selger bussbilletter a kr 100, men har ikke flere kampbilletter til salgs. Fortvil ikke. Billettsalg søndag i billettluka ved klokkesvingen. Bussene går fra Bohemen klokka 1645.

Vålerenga i dag
Vente i spenning på om politiet velger å blande seg i Stengelgate eller ikke.

Siste: «Asker og Bærum politidistrikt har etter en totalvurdering besluttet å iverksette etterforskning i overgangsaken mellom Stabæk og Vålerenga fotballklubb. Det vil bli gjennomført nødvendige etterforskningskritt for å vurdere eventuelle straffbare forhold i tilknytning til saken», skriver politiet i en pressemelding.

En kommentar til «Dagboka torsdag 17. november 2011»

Legg igjen en kommentar