Dagboka onsdag 16. november

Syltynn dagbok denne kjedelige onsdagen i advent. Tap i Lillehammer Kuleramma stoppa på 6-3 til Lillehammer i gårsdagens hockeyoppgjør. Det begynner riktignok å bli litt avstand opp til Stavanger Oilers, men på den annen side så handler alt om sluttspill og bøtta i NM. Seriegull er bare en liten bonus, så seriegull til Stavanger eller … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 16. november»

Syltynn dagbok denne kjedelige onsdagen i advent.

Tap i Lillehammer

Kuleramma stoppa på 6-3 til Lillehammer i gårsdagens hockeyoppgjør. Det begynner riktignok å bli litt avstand opp til Stavanger Oilers, men på den annen side så handler alt om sluttspill og bøtta i NM. Seriegull er bare en liten bonus, så seriegull til Stavanger eller en annen avkrok er til å leve med bare vi tar bøtta.

 

Tikk, tikk, tikk

Fristen for de involverte klubbene nærmer seg.  RBK, Stabæk og Vålerengas har frist for å uttale seg til påtalenemda ut i morgen. For Vålerenga og Stabæk handler det om å kommentere innstillingen til påtalenemda, for RBK handler det om å slippe å få innstilling om straff. Saksbehandlingen er på ingen måte over i morgen, men den verste stormen fra mediene later til å ha lagt seg i denne omgangen.

 

Dårlig moral

Raijo Piroja har etter skattemyndighetenes oppfatning fått utbetalt 1.000.000,- fra FFK i lønn, som er forsøkt fordekt som betaling for mislykket speiding foretatt av Pirojas estiske talentbyrå. Om faktum stemmer i Stengelgate og i denne saken, kan man spørre seg om hva slags lederkultur det faktisk er i norske fotballklubber.  Uavhengig av det endelige resultatet i saken vi er involvert i og denne, så er det ikke tvil om at norske fotballedere, noen også med sentrale verv i NFF har bidratt til å skape et inntrykk av manglende seriøsitet og moral.

 

Vålerenga i dag

Stemme litt kanskje?

Klubben i mitt hjerte

Legg igjen en kommentar