Dagboka tirsdag 15. november 2011

Vålerenga i ditt hjerte, du stemmer og klubben vinner kronasjer. Stort sett er det vi som kjemper mot RBK og stort sett vinner vi, men det krever innsats. Ellers ser det ut til at det kan gå moten ny budkrig mellom RBK og Vålerenga.   Maktkamp I alle klubber og i NFF er det en … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 15. november 2011»

Vålerenga i ditt hjerte, du stemmer og klubben vinner kronasjer. Stort sett er det vi som kjemper mot RBK og stort sett vinner vi, men det krever innsats. Ellers ser det ut til at det kan gå moten ny budkrig mellom RBK og Vålerenga.

 

Maktkamp

I alle klubber og i NFF er det en pågående kamp om posisjoner og innflytelse. Så kan man spørre seg i hvor stor grad NFF lar seg styre av Hallèn i denne saken, en ting er i hvert fall klart. Hallèn blir kvitt en brysom motkandidat, da er det bare Nils Skutle igjen av naturlige kandidater der ute. NFF har søkelyset på RBK, som igjen er raske med å gi Skutle en blankofrifinnelse. Man skal være forsiktige med å lansere konspirasjonsteorier, men det er mer enn timingen på denne saken som gjør at jeg har langt større tiltro og forventninger til politiets etterforskning enn fotballpolitiske NFF.

 

Ny budrunde mellom RBK og Vålerenga

Spissen Baye Djiby Fall som i fjor var på utlånt til Molde fra Lokomotiv Moskva i fjor er nå på utgående kontrakt, den går ut 28. februar 2012. I tilegg til et par tyrkiske klubber har RBK og Vålerenga meldt seg på i kampen om signaturen. VPN regner med han blir klar for oss for rundt en million om vi samtidig kjøper en luksus samovar til rundt 5 millioner. Begge deler høres ut som god butikk, nå kan det bli nykokt te på Valle! Det er RBKWEB.no som melder dette, som igjen viser til danske B.T.

 

Klubben i mitt hjerte

Hver stemme teller, tar du deg tid en gang om dagen så kan klubben igjen få et viktig tilskudd til utstyr.

http://www.db.no/klubben/promoboks/?id=3010625&navn=V%E5lerenga+Fotball

Husk og stem på Vålerenga en gang om dagen fra hver enkelt av pcene du disponerer!

 

Legg igjen en kommentar