Dagboka torsdag 3. november 2011

Det er mange forståsepåere der ute. Noen skriver brev. Takket være det ble det jaggu dagbok i dag også. Av og til stopper ting opp. Ikke så ofte som et gjengs Vålerenga-angrep, men det skjer. Selv for VPN. Det er lite å gjøre med det, annet enn å komme i gang igjen. Sannsynligvis i morgen, … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 3. november 2011»

Det er mange forståsepåere der ute. Noen skriver brev. Takket være det ble det jaggu dagbok i dag også.

Av og til stopper ting opp. Ikke så ofte som et gjengs Vålerenga-angrep, men det skjer. Selv for VPN. Det er lite å gjøre med det, annet enn å komme i gang igjen. Sannsynligvis i morgen, men garantert ikke i dag. Vi ønsker Andre Bergdølmo velkommen til klubben mens vi lurer på hva Vidar Riseth driver med.  Og de som venter på at VPN skal svinge ljåen mot klubben, må vente en stund. Det er mange nok der ute som sliper kniver. Verden går sin gang og en dag faller dommen helt uavhengig av lille, uavhengige oss. Media og kranglefanter får boltre seg uten vår deltakelse. Selvsagt tenker vi vårt vi også, men så lenge overgangssaken behandles i rette fora, nøyer vi oss med tankene og et par øl, mens vi grubler over et leserbrev fra Arve som avslutter med:

– Dagbladet skrev at de kunne kalles skurker og viste bilder av tre herrer, Haakonsen og to Stabæk-ledere. VPN var påfallende uten oppfatning.

VPN er overrasket over alle som mener de sitter med nok kunnskap og dokumentasjon til at de allerede nå kan felle en dom. At man alt nå er i stand til å kalle tillitsvalgte i egen og andres klubber for kriminelle, altså før det foreligger etterforskning, tiltale og langt mindre en domfellelse, er i beste fall umodent. Rettsstaten Norge er tuftet på mange viktige demokratiske pilarer, en av de viktigste er at man er uskyldig fram til det motsatte er bevist, det gjelder tydeligvis ikke her, hvor man er skyldig allerede før det er forsøkt bevist.

VPN er kritisk avventende, men går verken løssalgspressen, NFF eller domstoler i næringen når det gjelder å dømme eller forhåndsdømme noen. Du kan gjerne kalle det påfallende oppfatningsløst, vi kaller det en ansvarlig tilnærming til en sak som er både uavklart og skadelig for klubben.

Godset – VIF, søndag 20. november kl 18. Kr 160. Billetter selges i Sjappa. Det er også mulig å kjøpe billett på kampdag i Klokkesvingen, og billettluka åpner 1 ½ time før avspark. Bussinfo kommer etter hvert.

Sesongkort 2012 på billigsalg fram til nyttår. Les mer på klubbens sider.

Sjappesalg på Haugerud i dag 12-18, i morgen 12-16 og lørdag 10-14. Alt mulig til svært lave priser. Se detaljer her

Vålerenga i dag
WDS uke 5 og Europaliga på Bohemen

Dagboka i dag
Kast deg over kommentarfeltet under så skal du se noen får litt ut av denne skrøpelige torsdagsboka også.

En kommentar til «Dagboka torsdag 3. november 2011»

Legg igjen en kommentar