Dagboka tirsdag 25. oktober 2011

Gudrun,  Gudrun, Gudrun. Ja, det ble tap igjen. Etter en imponerende rekke med seiere gikk vi på en smell mot gamle gode Rekdal og hans menn. Vi var tilbake i hverdagen, de dagene hvor Vålerenga er dørgende kjedelig og hvor det bare er oppoverbakker. Dagboka er verken sint, eller rasende, vi har hatt en god … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 25. oktober 2011»

Gudrun,  Gudrun, Gudrun. Ja, det ble tap igjen. Etter en imponerende rekke med seiere gikk vi på en smell mot gamle gode Rekdal og hans menn. Vi var tilbake i hverdagen, de dagene hvor Vålerenga er dørgende kjedelig og hvor det bare er oppoverbakker. Dagboka er verken sint, eller rasende, vi har hatt en god høst og må rett og slett tåle en smell også.

 

Status

Vi er fortsatt med i kampen om europacup 2012, men det er klart at de tre poenga vi tapte i går ville ha gitt oss en fin inngang til de tre siste kampene, nå blir det trolig kamp med små marginer hele veien inn. Vi har Fredrikstad og Stabæk hjemme, mens vi møter Strømsgodset i Drammen, en av de vanskeligste bortekampene i kongeriket. Ellers betydde gårsdagens kamp at vi ikke lenger har en teoretisk sjanse på gull og at Molde blir seriemester med en seier på de siste tre kampene.

 

Kampen

Det er for mange spillere som ikke melder seg på, ta en spiller som Dawda i går, han rusler rundt ute på kanten og melder seg ut av kampen i lange perioder. Fellah og Bojan sliter også i lange perioder med at de tar seg for god tid med ballen og er upresise når de først rekker å spille den videre. Veigar sliter dagboka litt med, trist egentlig for jeg vil så gjerne like deg, men sutring og tjuvtriks står langt nede på kudoslista mi, du har ferdigheter til å bli lagt merke til for spillet ditt, Veigar.

 

Bojan

Hvilken spiller, hvilken mann. Etter  24 minutter med ergrelse over at han ikke møter og ikke spiller ball smekker Bojan ballen i krysset igjen. Fy steike for noen skudd den gutten har.  Han skårer stort sett bare lekkerbiskner og han gjør det med den selvfølgeligste mine, Bojan jeg digger deg!

 

Vålerenga i dag

I dag kan du venne deg til livet slik det blir for Henning Berg fremover. Legg deg på sofaen, drikk øl og syns synd på deg sjøl.

4 kommentarer til «Dagboka tirsdag 25. oktober 2011»

  1. Dawda klarer desverre ikke holde nivået! Han må finne seg en ny klubb. Han utgjør kun en trussel med farten sin, og innlegg fra dødlinja, men det gjør han ikke pga ingen Bengt Seternæs fins lenger i boksen. Så da har han heller begynt å skjære inn i banen, men han kan ikke skyte, eier jo heller ikke ballkontrolll, og da mister jo han ballen, og kontringer fra motstander oppstår! Fryktelig å se på.

  2. Kan ikke huske å ha sett en bedre ren flankespiller/ving hos oss enn Dawda første halve sesongen han hadde. Men siden har det stort sett vært bare sorgen… Til Dawdas forsvar: han har ALDRI vært god på venstre flanke – kun på høyre. Og der brukes han ikke. Om man først skal bruke Berre & Dawda: kan det være noe som helst tvil om at det totalt sett ville være bedre for laget med Berre på venstre og Dawda på høyre?! Men det beste ville kanskje uansett være å si at nok er nok. Synd, men om gutten ikke makter å ta nviået, så…

Legg igjen en kommentar