AaFK – Vålerenga 2-1

Bordet var dekka. Alle medaljekandidatene unntatt Brann gikk på større eller mindre miner, og Vålerenga kunne cruisa til sølvplassen med seier. Men det var vel for mye å håpe på. Aalesund – Vålerenga 2-1 (1-1) Tippeligaens 27. runde – Color Line Stadion 24.10.2011 – 9.225 tilskuere Mål: Vakkert: 0-1 Bojan Zajic 25’ – klinte til … Fortsett å lese «AaFK – Vålerenga 2-1»

Bordet var dekka. Alle medaljekandidatene unntatt Brann gikk på større eller mindre miner, og Vålerenga kunne cruisa til sølvplassen med seier. Men det var vel for mye å håpe på.

Aalesund – Vålerenga 2-1 (1-1)
Tippeligaens 27. runde – Color Line Stadion 24.10.2011 – 9.225 tilskuere

Mål:
Vakkert: 0-1 Bojan Zajic 25’ – klinte til fra 20 meter
Vakrere: 1-1 Magnus Sylling Olsen 29’ – langt innlegg perfekt ekspedert med skallen
Vakrest: 2-1 Petter Orry Larsen 68’ – Herlig brasse fra 10 meter. Årets mål i tippeligaen?

Vålerenga:
Lars Hirschfeld – Freddy dos Santos, André Muri, Stefan Strandberg, Benjamin Dahl Hagen (Aleksander Solli fra 67’) – Kristofer Hæstad, Bojan Zajic – Mohammed Fellah (Chuma Anene fra 74’) – Morten Berre, Veigar Páll Gunnarsson (Harmeet Singh fra 45’), Dawda Leigh

Aalesund:
Grytebust, Jääger, Jalasto, Arnefjord, Matland, Orry Larsen, Ulvestad, Barrantes (Carlsen fra 47’), Sellin (Skagestad fra 80’), Phillips, Sylling Olsen (Post fra 87’).

Gule kort: Chuma Anene og Freddy dos Santos rett før kampslutt

Dommerjævel: Svein Inge Moen, SK Haugar, jævla god
På kanten: Kim Tomas Haglund, Navestad IF og Dag Roger Nebben, Åsa IL tok dessverre  riktig offsideavgjørelse da utlikningen til 2-2 etter et flott angrep ble annullert

Sammendrag av kampen på VIF-TV

 

Kampinntrykk

Det begynte så bra. Men så ble det bare trist. Vålerenga trodde jobben var gjort etter drømmemålet fra Bojan. Gutta tok ikke bare tidlig pause, de regna kampen som slutt etter en halvtime. For etter de første 25 minuttene med vålerengadominans og et strøkent mål fra dagens mann Bojan, våkna hjemmelaget og la masse press på oss. Strengt tatt skal vi være glade vi ikke slapp inn mer, og et karanteneprega Vålerenga kunne sjokkert med et mål på noen skranglete forsøk på slutten.

Aalesund vant først og fremst fordi de hadde mer vilje og tæl i duellene. Strandberg sov på den første goalen, og Solli er ikke nok på hugget på den andre.

Fremover fungerte det ikke – det ble for tilfeldig og fullstendig avhengig av enkeltprestasjoner. Ingen presterte jevnt og trutt offensivt. Så dette var helt i tråd med forventningene:

Periodevis imponerende, kan være tragiske, men stort sett helt ok etter norsk tippeligastandard, og dét er ikke mye å rope hurra for.

Dette var en svak kamp av Vålerenga, rett og slett.
Neste kamp, takk!

Øyeblikkene
Det vondeste: Bildene av beinet til Benjamin og ankelvinkelen i det han falt og måtte ut til noe som ser ut til å bli en lang sjukemelding.
Det mest irriterende: Sutringa og tjuvtriksa til Veigar Páll.
De beste: Bojans skåring og Stefans redning på streken

Spillerbørs Vålerenga 4-2-1-3

Lars Hirschfeld 6

Freddy dos Santos 4
André Muri 4
Stefan Strandberg 5
Benjamin Dahl Hagen 4

KristoferHæstad 5
Bojan Zajic 6 BB

Mohammed Fellah 4

Morten Berre 5
Veigar Páll Gunnarsson 3
Dawda Leigh 5

Innbyttere:
Harmeet Singh fra 46’ – 4
Aleksander Solli fra 67’- 4
Chuma Anene fra 72’, for liten tid

Intern uenighet i redaksjonen der noen mener det er altfor høye karakterer.
Hva synes du?

Legg igjen en kommentar