Dagboka onsdag 26. oktober 2011

Tapet i Ålesund har passert gjennom kroppen med omtrent samme fart som litt gammal og romtemperert gatekjøkken mat. Dagboka er sein og bittelitt tynn i dag, rett og slett fordi møter av og til krever sin mann. Dette beklager vi.   Stengelgate Hva kosta egentlig Veigar, hva gjorde egentlig Stabæk under forhandlingene med RBK og … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 26. oktober 2011»

Tapet i Ålesund har passert gjennom kroppen med omtrent samme fart som litt gammal og romtemperert gatekjøkken mat. Dagboka er sein og bittelitt tynn i dag, rett og slett fordi møter av og til krever sin mann. Dette beklager vi.

 

Stengelgate

Hva kosta egentlig Veigar, hva gjorde egentlig Stabæk under forhandlingene med RBK og Vålerenga om Veigar og hva har det med Vålerenga å gjøre. Du får ikke noe svar på det, verken i dagboka eller i NFF, men i morgen er det bare å stålsette seg på at påtalenemda legger frem sin konklusjon. Denne konklusjonen vil da bli oversendt NFFs dømmende organer, så det som skjer i morgen kjære leser har ingen annen realitetsbetydning enn at det avgjøres hvorvidt det blir noen sak. Eventuelle sanksjoner mot Stabæk og andre påstått involverte vil først komme på et senere tidspunkt. Morgendagen innebærer bare at det blir et for mange etterlengtet bensinpåfyll på mediebålet.

 

Jallatur

Det er bare e`n Kjetil Rektal. Storkjefta og passe politisk ukorrekt til at i hvert fall denne dagboka trekker på smilebåndet. Jallaturen er turen der NFF har en landslagstur til Thailand i januar, midt i den tøffeste oppkjøringsperioden for norske lag. Disse utspilla får en virkelig til å savne den gamle grinebiteren, men med alle utilslørte kjærlighetserklæringene som kommer fra VPN sammenholdt med hvordan han nok ble opplevd i klubben mot slutten av sin regjeringstid, er nok sjansen for at Rekdal får en rolle i VPN større, enn at han får en rolle i klubben. Evnen til å spisse problemstillinger kunne ha krydret hverdagen, det tror jeg alle er enige i.

 

Omdømmedebatt

Er litt rart å se klubben i Stengelgate og hvordan man bare avventer og helst kommenterer saken med at dette er en sak man gjerne skulle ha vært foruten. Et lite tankekors må dette være for Klanens tillitsvalgte som man opp gjennom årene har fått inntrykk av at klubben forventer skal legge seg gråtende i fosterstilling å beklage til alle er fornøyd. Dagboka registrerer at det er forskjell på Kong Håkonsen og Svenna Hattemaker og bare håper at Kong Håkonsen ikke har på seg nye klær når doms- og appellutvalget etter hvert er ferdige med denne saken. Ikke det at vi liker metaforer lissom.

 

Sjappesalg

Klokken tikker av gårde mot slutten av høstsalget. Det er fortsatt godt utvalg og mange
gode tilbud, blant annet en sykkelhjelm til kr 149,- ( kun 50 stk) , samt 3 stk. plukk&bland t-skjorter av typen pique for kun kr 149,- og dette er bare noen av en lang rekke spennende tilbud.

Salget åpner på lørdag kl. 10 i Haugerud Senter.

 

Vålerenga i dag

Slapper av og gleder oss til bortekamp mot Stavanger i morra og hjemmekamp mot Storhamar til helga. Er du foresatt til en eller annen spirrevipp i tenårene, send han på prøvetrening på Valle, kanskje er du den neste Berit Riise og kan leve av unga dine.

 

Bonusinfo om Sjappesalget:

Åpningstider:

Lørdag 29 oktober kl 10-1530
Mandag 31 oktober kl 10-16 (stenger kl 16 pga ffk kampen på ullevål)
Tirsdag,onsdag,torsdag fra kl 1200-1800
Fredag 4 november fra kl 1200-1600.
Lørdag 5 november fra 1000-1400

Legg igjen en kommentar