Doktor Ball: – Vil utvilsomt få økonomiske konsekvenser

Med en overbevisende seier hjemme mot Løv-Ham, sikret Sandes Ulf opprykk til eliteserien i søndagens nest siste runde i Adeccoligaen. Laget som egentlig skulle rykket ned til andredivisjon i fjor, har to poengs ledelse når det gjenstår én serierunde, og kan dårligst bli nummer to. – Dette er nok et tegn på det svake nivået … Fortsett å lese «Doktor Ball: – Vil utvilsomt få økonomiske konsekvenser»

Med en overbevisende seier hjemme mot Løv-Ham, sikret Sandes Ulf opprykk til eliteserien i søndagens nest siste runde i Adeccoligaen.

Laget som egentlig skulle rykket ned til andredivisjon i fjor, har to poengs ledelse når det gjenstår én serierunde, og kan dårligst bli nummer to.

– Dette er nok et tegn på det svake nivået i norsk fotball. Et lag som i utgangspunktet skulle spilt på tredje nivå, ligger året etter an til å vinne førstedivisjon og er klare for eliteserien, raser VPN’s fotballekspert Doktor Ball i en SMS.

Det er foreløpig uvisst hvilke konsekvenser dette får for Vålerenga, men det vil unektelig bli vanskeligere å hente sponsormidler inn mot neste sesong. I enkelte diskusjonsfora på internett spekuleres det også i at eksisterende avtaler kan komme til å bli sagt opp! VPN har desverre ikke fått tak i Vålerengadirektør Pål Breen for en kommentar søndag kveld.

– Jeg tror dette vil skape vanskeligheter for alle lagene i Eliteserien. Omdømmet til norsk fotball som helhet har fått seg en alvorlig knekk, noe som utvilsomt vil få økonomiske konsekvenser, fortsetter Doktor Ball, nå via Facebookchaten.

Tabellen lyver som kjent ikke. Sandes Ulf leder førstedivisjon med 56 poeng når én serierunde gjenstår. HamKam kan teoretisk ta igjen Hønefoss, men med tre poeng og fjorten mål opp til andreplassen ser det meste avgjort ut. Med tap 1-4 hjemme mot Sandefjord var det ingen hjelp å hente hos grønnbuksene heller.

– Hadde HamKam for en gangs skyld kunne fulgt opp og tatt ansvar, så kunne dette vært unngått. Men neida, istedet velger de altså å tape 1-4 hjemme mot Sandefjord, noe som sikrer Sandes Ulf og Hønefoss opprykk, avslutter Doktor Ball, nå tilbake på SMS.

Hvilke følger dette får videre er usikkert, men VPN skal prøve å følge saken tett fremover.

3 kommentarer til «Doktor Ball: – Vil utvilsomt få økonomiske konsekvenser»

  1. Er enig at det ikke akkurat er et sunnhetstegn for Eliteserien at Sandes Ulf rykker opp.
    Det sier rett å slett noe om nivået i Adeccoligaen.
    På en annen side, må jeg si at jeg gleder meg litt til å reise på bortetur til Sandnes neste år.
    Blir nok en morsom tur 🙂 ¨
    Men de som mener norsk fotball er blitt dårligere, har idag antakeligvis fått ytterligere vann på mølla, og det er vanskelig å være uenig på mange punkter.

Legg igjen en kommentar