Dagboka onsdag 19. oktober, 2011

Fortsatt stille som bare f… Vi venter på neste runde, men gidder ikke dra fram tabellsimulatoren ennå, den får vente til etter den vanskelige AaFK-kampen. Så i mellomtiden kan man kanskje sykle litt? Som kjent så møter Vålerenga Aalesund på bortebane mandag 24. oktober kl.19:00. En vrien dag, såpass vrien at Sjappa ikke har forhåndssalg … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 19. oktober, 2011»

Fortsatt stille som bare f… Vi venter på neste runde, men gidder ikke dra fram tabellsimulatoren ennå, den får vente til etter den vanskelige AaFK-kampen. Så i mellomtiden kan man kanskje sykle litt?

Som kjent så møter Vålerenga Aalesund på bortebane mandag 24. oktober kl.19:00. En vrien dag, såpass vrien at Sjappa ikke har forhåndssalg av kampbilletter i Sjappa, disse selges derimot på nettet.

Det vil også være mulig å kjøpe billetter i døra på Color Line stadion på kampdagen. For de som faktisk greier å ta seg fri mandag (og tirsdag, formoder vi) så er det kjekt å vite at turgruppa setter opp buss med avreise fra Bohemen kl. 07.30 mandag morgen. Retur etter kamp, så de aller tøffeste rekker å jobbe på tirsdagen om de må. Prisen på turen er 500 NoK, bussbilleter kjøpes i Sjappa.

Sykkelmaraton

Mens man drømmer om medalje så kan man gjøre en god del nyttige ting til glede for både seg selv og andre. For eksempel så aggrangerer Vallhall Trening og Terapisenter («samarbeidspartner» med Vålerenga) sykkelmaraton til inntekt for TV-aksjonen 2011.

Kanskje noe å slenge seg på?

Scoringsauksjon

Fra samme kilde leser vi at også Vålerengas damelag støtter TV-aksjonen med scoringsauksjon, etter og i forbindelse med serieavslutningen søndag mot Fløya i Vallhall. Mere info finnes ved å klikke her.

Vålerenga i dag

Men før man skal utfolde all denne godheten, kan det kanskje være godt med en pust i bakken. Vi anbefaler sportsquiz på Bohemen, som vanlig i kveld onsdag, kl. 18.18.

En kommentar til «Dagboka onsdag 19. oktober, 2011»

Legg igjen en kommentar