Dagboka tirsdag 18. oktober, 2011

Usedvanlig lite nytt om dagen, også om Pall Gunnarsson saken. Vi frykter selvsagt hva NFF kan finne på, men er ellers beroliget. Så hva skal vi bekymre oss for da? AaFK kanskje? Det er like greit å innrømme det med en gang: sist jeg var i Ålesund var så langt tilbake som 13. august 2005. … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 18. oktober, 2011»

Usedvanlig lite nytt om dagen, også om Pall Gunnarsson saken. Vi frykter selvsagt hva NFF kan finne på, men er ellers beroliget. Så hva skal vi bekymre oss for da? AaFK kanskje?

Det er like greit å innrømme det med en gang: sist jeg var i Ålesund var så langt tilbake som 13. august 2005. Tilfedigvis er det også siste gang Vålerenga slo AaFK på bortebane etter mål av Magne Hoseth og Alexander Mathisen. Dere husker den kampen?

Til glede for de som ikke gidder klikke tar vi med et par avsnitt fra referatet


Dommer Ditlefsen gjør noen generaltabber i første omgang, blant annet dømmer han straffe til Vålerenga, da Morten Berre går overende innenfor AaFKs 16 meter. Freddy, som egentlig er sikkerheten selv fra 11 meter, klarer å sette en av de dårligste straffene i manns minne. Og AaFKs keeper Brown, redder greit.

og

En Ålesundforsvarer haler og drar i Steffen til han selv detter over ende, og da får han selvfølgelig frispark, siden han detter… Helt utrolig dømming. Mulig det er for å kompensere det ufortjente straffesparket??
1-0: MAGNE HOSETH. Nydelig mål. innlegg fra Berre i det 45. minuttet. Daniel gjør det meste av forarbeidet ved å drible vekk 4 Ålesundforsvarere, og legger ballen til Berre. Hoseth har ingen annen mulighet enn å sette ballen i åpent mål.

Merkelig hvor mange kjente navn som var med, også for seks år siden, om enn i litt forskjellige roller i dag. Av de som preget kampen men har sunket som sten siden den gang da er det kanskje Mbulelo Mabizela som har sunket dypest. Akk ja.

Tilbake til virkeligheten. Martin har et par ord til om Vikingkampen før han begynner å bekymre seg om mandagens kamp han også.

– Vi var effektive i 1. omgang men kampen under sett under ett er det helt fortjent at vi vinner ganske klart, sier han til vif.no.

– Vi har vunnet syv av de siste åtte kampene. Det er vi naturligvis veldig godt fornøyd med. Nå får vi reise opp til Ålesund og se om vi klarer å slå AaFK. Vi har noen karantener som hører med på høsten, men vi har en bra stall så vi skal forhåpentligvis slå fra oss godt allikevel, avslutter han.

Dem det gjelder er Fredrik Stoor, Andreas Nordvik og Fegor Ogude, som alle pådro seg gult kort mot Viking. Det samme gjorde Kristofer Hæstad, men han er så heldig at han kun er oppe i fire, så han slipper å sone før han henter det femte. I tillegg er Håvard Nielsen uaktuell fordi han skal være med G18, mens Freddy er usikker. Vi får krysse fingrene for at han blir klar, ellers kan forsvarsfireren bli litt vanskelig å komponere.

Legg igjen en kommentar