Dagboka fredag 7. oktober 2011

Frisk fikk grisedeng i går, Avaldsnes kommer i morgen, mens =Enga er på vei til en sportsbar nær deg. Dagboka er klar til helg og opprykkskamp med damene i Vallhall i morgen!   Er =Enga en av Norges siste fanziner For noen år siden vasset du i fanziner for alle lag, internetts stadig økende utbredelse har … Fortsett å lese «Dagboka fredag 7. oktober 2011»

Frisk fikk grisedeng i går, Avaldsnes kommer i morgen, mens =Enga er på vei til en sportsbar nær deg.

Dagboka er klar til helg og opprykkskamp med damene i Vallhall i morgen!

 

Er =Enga en av Norges siste fanziner

For noen år siden vasset du i fanziner for alle lag, internetts stadig økende utbredelse har nok bidratt til at vi i dag knapt har
fanziner igjen, det er naturligvis trist. Det positive er at blogger og nettsider med samme innhold gjør at det som tidligere kom i fanzineform nå er lettere tilgjengelig for almuen. Samtidig vil nok fanziner som klassiske UA, som gledet mange med sin fargerike
språkprakt og voldsomme personangrep/sjikaneringer av motstandere og andre vi hadde hatforhold til ikke ville ha overlevd mange minuttene på nettet.

Vel fanzina =Enga gir ikke opp mot dette internettet det snakkes så mye om, =Enga kommer med nummer 9 allerede til sportsquizen på Bohemen på onsdag og anbefales lett.  Redaktøren lover oss lesestoff som:

-Butikkperle på Vålerenga

– Intervju med Magnus Borgen om boka hans: ”Fiender til vi dør”

Pluss en del andre faste spalter og mye annet piss, alt dette får du for 20 kroner.

 

Frisk Asker – Vålerenga 2-10

Ja, det var såpass. Vålerenga slo ikke Frisk i går, vi ydmyka dem, tråkka på dem og levnet de ingen ære før vi dro tilbake til
hovedstaden. Gratulerer til iskrigerne våre med nye 3 poeng!

 

Vålerengas kommende toppserielag for damer

Vålerenga mot Avaldsnes i Vallhall, med kampstart i morgen lørdag klokken 13.00. Kom og støtt Chiksa på vei til norgestoppen. Vi er Vålerenga, det er rett og slett intet mindre enn naturlig at vi er best i alt!

 

Vålerenga i dag

Det er Kypros mot Danmark i kveld, en kamp som er en fin oppvarmingskamp til morgens dagens oppgjør i Vallhall.  Syng høyt!

En kommentar til «Dagboka fredag 7. oktober 2011»

Legg igjen en kommentar