Dagboka torsdag 6. oktober 2011

Krusningene på vannet har lagt seg etter Svennagate og ydmykelsen av Brann i Bergen.  Mens herrelaget venter på at landslagspausen skal være over er damelaget involvert i en spennende opprykkskamp. Det og litt hockey er dagens dagkok, dessverre uten flere av Klara Kloks filosofiske helseråd.   Vålerengas kommende toppserielag for damer Vi har mottatt følgende … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 6. oktober 2011»

Krusningene på vannet har lagt seg etter Svennagate og ydmykelsen av Brann i Bergen.  Mens herrelaget venter på at landslagspausen skal være over er damelaget involvert i en spennende opprykkskamp. Det og litt hockey er dagens dagkok, dessverre uten flere av Klara Kloks filosofiske helseråd.

 

Vålerengas kommende toppserielag for damer

Vi har mottatt følgende epost fra en ildsjel rundt damelaget:

Thrillerinnspurt for damene

Etter seieren i den vanskelige bortekampen mot Voss sist helg leder Vålerengas damelag 1. divisjon kvinner med seks poeng ned til  tredjeplassen, når tre serierunder gjenstår. Lørdag 8. oktober tar engajentene imot Avaldsnes i Vallhall, med kampstart klokken 13.00. Dersom Vålerenga vinner og Fløya senere på dagen avgir poeng, er saken klar: Da er opprykket sikret. Lag nummer to på tabellen, Fart, ligger to poeng bak og skal ut i vanskelig bortekamp mot Sarpsborg 08.

I de to siste serierundene spiller Vålerenga så borte mot Fart (!?) søndag 16.oktober, før de møter Fløya hjemme søndag 23.oktober (!!).  Vålerenga har altså alle muligheter og er i førersetet i opprykksdramaet. Men først må Avaldsnes slås lørdag – håpet  er at mange tar turen for å heie frem damene i thrilleravslutningen. Nå er det jo landslagspause i Tippeligaen, og høstferie på skolene. Men det er altså håp, det er vålerengakamp i helga. Spillerne gleder seg, og det meldes om garantert fint vær i Vallhall lørdag førstkommende.  Følg med på siste nytt rundt damene på vif-damefotball.no.

Tabellen i 1. divisjon kvinner:

http://www.fotball.no/System-pages/Tabell/?tournamentId=125770

Vålerenga i dag

Lørdag har du planer for, i dag derimot har du kanskje noen ledige timer? Vålerengas iskrigere reiser i dag til Asker for å hente tre nye poeng mot Frisk, kampen begynner kl. 19.00.  Hvis du ikke gidder så er det ditt valg, da anbefales en hel kveld med Vålerenga kjerke på full guffe på stereoen. Låten er jo faktisk skapt for de klare og kalde høstkvelder.

Dagens dagbok gir seg mens leken forhåpentligvis fortsatt er god, men har ambisjoner om å være plutselig tilbake i morgen.

Legg igjen en kommentar