Vi taper aldri !

Nei, Vålerenga taper aldri. Likevel kaprer Vålerenga ofte null poeng mot lag de rundspeller, og spesielt dem de har rundspelt før. Sesongen nærmer seg slutten og Vålerenga likner på seg selv. Med omtrent det samme mannskapet som imponerte i fjor, altså den samme gjengen som ikke leverte varene året før, likner vi nemlig urovekkende på … Fortsett å lese «Vi taper aldri !»

Nei, Vålerenga taper aldri. Likevel kaprer Vålerenga ofte null poeng mot lag de rundspeller, og spesielt dem de har rundspelt før.

Sesongen nærmer seg slutten og Vålerenga likner på seg selv. Med omtrent det samme mannskapet som imponerte i fjor, altså den samme gjengen som ikke leverte varene året før, likner vi nemlig urovekkende på det siste. Sesongen vi skulle ta alt, har skrumpet inn til å bli sesongen vi kanskje klarer å banke bøfler. Det blir som den onde naboen i øst som alltid har skalpen til Vålerenga som årets viktigste mål. Når vi, som i år, er sjanseløse på mesterskap, gjør vi som skøyteløperne og blir strålende fornøyde for en sjelden parseier.

Klubben vår prøver å få oss i stemning før matchen med musikkvideoen Gøy på landet fra henrettelsen på Åråsen i fjor. Det hjelper litt. Vi tar hintet og drar på landtur i helga for hjemme i by’n har det ikke vært mye gøy i år.

Vi kjenner alle en bøffel. Noen er nabo med en, andre gifter bort unga sine til dem. Livet kjenner ingen grenser og setter vennskap og familieforhold på de hardeste prøver når det virkelig gjelder. Søndag er en sånn dag.

Jeg har hatt en sms-diskusjon med en bøffel jeg dessverre kjenner litt. Han sier LSK har stinka bigtime siden Nosa dro. Han levner ikke sine egne en sjanse. Jeg sa vi ikke imponerte vi heller. Men han grua seg og mente jeg antipesa.

En annen svoren kanaribøffel fra trangeste og styggeste Lillestrøm svarte surmulende «Ja…faktisk» da jeg spurte ham om Lillestrøm spilte kjedeligere og mer destruktivt enn vanlig. «Begredelig ræva den siste tida» og «Utrolig hvordan et lag kan spille så dårlig» var hyggelige tilleggsopplysninger fra erkebøffer’n.

Så da er det vel et håp. Men vi så åssen det gikk mot Odd som vi knuste i fjor. VPN haussa opp stemninga på forhånd. Vi har tatt selvkritikk. Nå kjører vi ydmykt:
«Seier er bonus!», og håper ingen ser jugekorsa vi har gjemt bak ryggen.

På tribunen møter vi en gjeng trommiser. Hva meninga er med trommer? Sannsynligvis er det for å overdøve egne sanger som den derre «Skarru væra, virru væra traktorpunker? Ja, for faen» som kanarifansen gaula den gangen de kalte seg Bøffelberget. Eller var det ikke sånn det var?

Nei, det var ikke de som kalte seg bøfler, det var andre som dikta opp det begrepet. Gjengen under TV-bua på Åråsen tok ikke navnet frivillig. Vi sakser litt her og der fra Fuglas Kanaripedia:

1990 kom den berømte episoden da Esten O Sæther i Dagbladet kalte folka under TV-bua for Bøffelberget, et navn som hang på oss i mange år. Selv om vi var mot navnet, sang vi sanger med «bøfla» i hele tida, lagde T-skjorter etc.

Etter cupfinalen i 1992 følte man at behovet for en organisert supportergruppe var tilstede, mye for å lette arbeidet med billettfordelinga til neste cupfinale, en finale man forøvrig måtte vente hele 13 år på. Navnet på den nye fanklubben ble «Kanari-Fansen»

Til slutt: Hvorfor «Kanari»? Er det fordi fugla synger pent? Eller fordi de er bøffelsnyltere? [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ISUkYggAgu4[/youtube]

Blir det 5 på rad? Les statistikken på vif-fotball.no

Vi har fått 550 billetter i tillegg til de 1200 vi har solgt. Billettene selges på følgende måte: Sjappa fredag og lørdag. Sjappebilen: Lørdag i Valhall og søndag utenfor Åråsen.Og glem ikke at avreisen fra Bohemen er framskutt til klokka 18 søndag.

Det kunne vært verre, vi kunne vært LSK

Legg igjen en kommentar