Dagboka fredag 16. september 2011

Ja, da tikker klokken mot søndag kl. 20 og det som er igjen av sesongen både for oss og LSK. Det som derimot er en trøst er damekampen og hockeyen lørdag. Publikumsrekord Vålerenga går for publikumsrekord lørdag, der målet er å ha mer enn 1500 tilskuere i Valhall i kampen mot Alta. Du bør også … Fortsett å lese «Dagboka fredag 16. september 2011»

Ja, da tikker klokken mot søndag kl. 20 og det som er igjen av sesongen både for oss og LSK. Det som derimot er en trøst er damekampen og hockeyen lørdag.

Publikumsrekord
Vålerenga går for publikumsrekord lørdag, der målet er å ha mer enn 1500 tilskuere i Valhall i kampen mot Alta. Du bør også komme, ikke for å sette rekord, men fordi det kan bli en opplevelse, både før, under og etter kamp. Per i dag leder Vålerenga kampen om opprykk med 4 poeng og det er 6 kamper igjen av sesongen. Laget består av profiler, entertainere og TV2s egen fotballekspert, Cecilie Berg-Hansen som trener. Det er klart du kommer!

To be continued
Som en rein bonus setter Klanen opp busser som kjører til Jordal Amfi og kampene mot Sparta fra hockey-town etter kampen. Er det ikke deilig å være i gang på alle fronter? Hockeyen vant siste kamp borte mot Stjernen i går og har slik sett fått en smålekker sesongstart. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Søndag kveld i banjoland
På en måte er vi brødre i skuffelse, på den annen side skal jeg ha meg frabedt at noe slektsforhold påberopes eller antydes. Det er to lag med omtrent like skuffede supportere som møtes på lørdag. Lillestrøms bøfler later aldri å venne seg til sin sedvanlige syvendeplass, mens våre ambisjoner som vanlig ikke innfris til tross for at de er tuftet på en nøktern fotballfaglig vurdering. Uansett for ett av laga kan sesonginnspurten bli enda tøffere etter søndag kveld.

Legg igjen en kommentar