Dagboka torsdag 15. september 2011

Dagboka er sein i dag, men det er faktisk ikke skribentens skyld.  Skylda skal fordeles jevnt på Martin og gutta som spilte mot Odd i går. Jeg var  trøtt før pause og pølse og kaffe hjalp ikke, så ti minutter etterpå husker jeg at jeg  ba sidemannen om å vekke meg når noe skjedde. Vel, … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 15. september 2011»

Dagboka er sein i dag, men det er faktisk ikke skribentens skyld.  Skylda skal fordeles jevnt på Martin og gutta som spilte mot Odd i går. Jeg var  trøtt før pause og pølse og kaffe hjalp ikke, så ti minutter etterpå husker jeg at jeg  ba sidemannen om å vekke meg når noe skjedde. Vel, jeg våknet nå i ettermiddag  og laster ikke sidemannen. Det skjedde vel ingen ting, det var enda en  hjemmekamp med 90 minutter og usannsynlig lite spenning og moro.

Kampen mot Odd
Det meste er egentlig oppsummert over, men vil du ha et mer nyansert kampinntrykk leser du kampreferatet et annet sted her på VPN eller på vif-fotball.no. Trist er det uansett, null poeng hjemme mot Odd er rett og slett  pinlig. At vi skaper tre-fire sjanser på 94 minutter er flaut!

At vi svikter hver gang vi begynner å se oppover på tabellen er  forutsigbart, ja faktisk så forutsigbart at det har blitt påpekt i dagboka  tidligere. Det har jo vært regelen og ikke unntaket i år, at når vi har begynt  å snakke om gull, medaljer eller europacup, ja da får vi oss en på trynet.

Kampen mot LSK
Det gjøres oppmerksom på at bussene til Åråsen går fra Bohemen kl.  18.00 og IKKE kl. 18.30, som tidligere annonsert. Vi veit Martin hater LSK, vi veit at gutta gjør det, vi er trygge på at vi gutser mer hodeløst fremover enn i går og at Vålerenga igjen herjer med åråsenbønda. Vi trenger noen lyspunkter i en ellers snart totalt mislykka sesong. Om Martin snakker seg blå om at vi fortsatt kan ta medalje om vi vinner resten, så er det snart bare han som tror på det, vi andre ser at vi misser matchball etter matchball når vi er i posisjon til og lykkes.

Vålerenga i dag
Nå venter LSK borte, da behøver man strengt tatt ikke bruke mer  tid til å tenke på tre tapte poeng mot Odd. Hadde det vært slik at gårsdagens  prestasjon var en enkeltstående hendelse hadde det ikke vært noe problem, men  den er jo strengt tatt ikke det.

Jeg vil allikevel dvele litt ved hvem som er ansvarlig for det sportslige og det vi har oppnådd i år og hvilke konsekvenser det bør få for  neste år. Slik jeg opplever Vålerenga 2011 så har vi ikke blitt bedre på noe  som helst siden 2010. Det er snarere slik at vi opplever en senkning av nivået  i alle ledd, med unntak av Lars. For meg er det da naturlig det settes  spørsmålstegn ved om Truls og Martin har det som trengs for å ta oss et steg  videre. Dagboka har ikke noe konklusjon på det spørsmålet, men finner det  naturlig at diskusjonen reises – igjen.

Sånn går no dagan…

(Dagbokskribenten beklager sent publiseringstidspunkt)

En kommentar til «Dagboka torsdag 15. september 2011»

  1. Kashmirs lille supporterskare, dvs meg, mottok resultatet med et "Det var vel ingen bombe?". Sier meg enig i at hvis ambisjonsnivået og målsetingen til klubben var metall av edleste valør, ja da MÅ og SKAL klubben foreta en kraftig selvransakelse. Og prisen, vel, hva taper vi ikke på å ikke vinne noe?

Legg igjen en kommentar