Ryktebørsen August 2011

Overgangsvinduet stenger snart og VPN følger utviklingen frem mot deadline.  <a href=»http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=98a34a2c1b» >Ryktebørsen August 2011</a> Har du noen tips så del i de i kommentatorfeltet. For oppdateringer trykk F5! 18:10 Twitter-rykter sier at  Harmeet Singh er på vei til Malmö, og at det jobbes for å få inn Celso Borges som erstatter. Twitter er et … Fortsett å lese «Ryktebørsen August 2011»

Overgangsvinduet stenger snart og VPN følger utviklingen frem mot deadline. 


<a href=»http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=98a34a2c1b» >Ryktebørsen August 2011</a>

Har du noen tips så del i de i kommentatorfeltet. For oppdateringer trykk F5!

18:10 Twitter-rykter sier at  Harmeet Singh er på vei til Malmö, og at det jobbes for å få inn Celso Borges som erstatter. Twitter er et artig fenomen! Dette ryktet er AVKREFTET!

18:09 NRK melder at Lars Iver Strand blir i Vålerenga.

16:30 Veldig ubekrefta rykter diverse steder om at det har kommet inn et bud på mellom £15-20 for Moa. Det vil isåfall bety en del cash i lomma på Vålerenga. VPN følger saken videre!

Onsdag 11:53 Fortsatt ingenting nytt å melde fra Valle, ikke engang rykter om at Martin har snakka i mobiltelefonen eller at Truls har sendt en mail. Skal vi se på det som at ingenting skjer? NEI! Det at det er stille fra Valle er bare bra. Ingen lekkasjer og det betyr at vi kanskje kan forhandle med spillere uten å bli forstyrra av andre.

21:38 XXX har gitt trenern sin fyken og det duker for en mulig Tom Nordli retur melder TV2.

21:15 Ganske stille nå, men vi kan jo ta med at Nordkvelle har signert for Brann. Overgangen blir gjennomført etter sesongen.

20:55 For hockeyinteresserte: Vålerenga har henta 3 spillere fra det store Amerika idag. Les mer her.

20:52 Hva syns du Vålerenga trenger av spillere? Bruk kommentarfeltet til å si din mening!

20:43 Da var vi i gang her.

 

Foreløpig har Vålerenga gjort følgende i dette vinduet:

Inn:

Benjamin Dahl Hagen inn fra Follo

Veigar Páll Gunnarsson inn fra Stabæk

Ut:

Isaac Boakye frigitt

Amin Nouri til Start

Luton Shelton til Karabukspor

2 kommentarer til «Ryktebørsen August 2011»

Legg igjen en kommentar