Dagboka onsdag 24. august 2011

Dagboka i dag er tynn suppe, selv i disse overgangstider. Vi tolker det som at vi befinner oss midt i hjertet av orkanen og at det snart vil blåse friskt på overgangsmarkedet igjen.   Damelaget på veg til toppeserien? Vålerengas damelag satser friskt. Vålerenga har nemlig styrka laget med Sola. Nei, vi snakker ikke om … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 24. august 2011»

Dagboka i dag er tynn suppe, selv i disse overgangstider. Vi tolker det som at vi befinner oss midt i hjertet av orkanen og at det snart vil blåse friskt på overgangsmarkedet igjen.

 

Damelaget på veg til toppeserien?

Vålerengas damelag satser friskt. Vålerenga har nemlig styrka laget med Sola. Nei, vi snakker ikke om den gamle vålerengalegenden Anders Solheim, men Solveig Gulbrandsen. Dama kommer rett fra Barsel til Vålerenga og ser smått imponerende fit ut.

Tar du også med at Vålerenga har henta Camilla Huse så skjønner du at veien til det øverste nivået i damefotballen kan bli kort. Til helga venter vanskelig bortekamp mot Grand Bodø, vi krysser fingra og ønsker lykke til.

 

Hands satt i system

Håndballgutta  starter igjen med første runde i NM borte mot Nordby på lørdag. Merk her at vi snakker om Nordby i Ski og ikke Nordby på Svinesund. Deilig at helgene fylles og at Vålerenga hevder seg stort sett i alle store norske idretter. For mange var det første møtet med denne gjengen cupinnsatsen for to år siden, som nesten tok oss til Spektrum, er det et nytt eventyr som begynner på lørdag?

 

Juks, fanteri og ukultur

Vålerenga har sine svin på skogen vi også,, men vi har tatt mange viktige valg og fått rydda opp. I Rosenborg som utover å vinne seriegull irriterende mange ganger, har glimta til med juks og fanteri de siste åra, begynner de nå å se nærmere på seg selv. En lang rekke uheldige episoder som på usportslig og uryddig måte har blitt blitt feid under teppet har klart å fylle begeret til randen selv i Trondheim. Filming av straffespark som har blitt forklart med legeattest på krampe, rompeklyping som blir forsvart med rasismeanklager og usportslige mål er noe av den suppa de har begynt å røre i. Litt dårlig timing å ta det samtidig som de er i ferd med å ryke ut av Europaligaen, men samtidig nødvendig. Vi ønsker de lykke til, men tror det vil ta lang tid før de får et sunt og positivt omdømme igjen. Den moralske nedturen i RBK begynte med årsmøtets håning av Nils Arne Eggen noen år tilbake, glemmer du hvor du kommer fra er det lett å glemme hvor du skal også.

 

Mons Ivar Mjelde

Denne dagbokas kultklovn sa ikke noe dumt som gir grunn til harselas. Samtidig er det verdt å merke seg at Mons nok ikke har blitt flinkere til å tenke før han prater, vi fant rett og slett ingen kommentarer fra han i dag tidlig. Han og dagboka kommer garantert hardere tilbake i morgen.

 

Ardian Gashi

Gashi lengter hjem til Norge og kona, dagboka registrerer at Gashi er ledig og at det vel ikke er første gang den gutten ønsker å bryte ut av en kontrakt av personlige årsaker. For dagboka sin del er vi fornøyd om han går til en annen klubb og at han heller banker på døra på Valle om han blir voksen. Spillere som ikke fullfører kontrakter av personlige årsaker hører breddeidretten til, vi antar at de neppe viser samme romslighet selv, dersom det er klubbene de er i som har problemer.

 

Vålerenga i dag

Stikk til Valle og noter bilnummer på alle som er innom, da har du rykter å bidra på forumet i morgen!

Legg igjen en kommentar