Dagboka tirsdag 23. august 2011

Aalesund og Vålerenga konkurrerer om underskriften til Senghor, mens andrelaget gikk på en smell mot Skeid. Det og en kultfigur er stort sett innholdet i dagens dagboksuppe.   Andrè Senghor Dette er et reint ubekrefta rykte, men det gjengis i smp.no og tv2.no, så da er det vel sant.. Den senegalesiske spissen Andrè Senghor er … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 23. august 2011»

Aalesund og Vålerenga konkurrerer om underskriften til Senghor, mens andrelaget gikk på en smell mot Skeid. Det og en kultfigur er stort sett innholdet i dagens dagboksuppe.

 

Andrè Senghor

Dette er et reint ubekrefta rykte, men det gjengis i smp.no og tv2.no, så da er det vel sant.. Den senegalesiske spissen Andrè Senghor er til salgs fra sin Saudi-arabiske klubb, Bani Yas. Bakgrunnen skal være at spissen tøyde sommerferien og ikke var tilbake til avtalt tid. Spissen spiller på landslaget til Senegal og har en prislapp på godt over 10 millioner. Aafk har lagt inn et bud på 10 millioner som skal være avslått. Det var egentlig alt dagboka fikk med seg fra TV2.no før vi igjen begynte å se på bildene av Linni Meister i Nettavisen.

 

Dagens Mons

Mons Ivar Mjelde er på mange måter en kultperson for dagboka og lever opp til dette gjennom sitt siste herlige medieutspill. I dag retter Monsemann skytset mot Jostein Flo og Strømsgodset. Det mange ikke har forstått er at årsaken til at Start sliter er at Jostein Flo driver et skittent spill for å hjelpe venna sine i Sogndal. Så skittent er spillet at Jostein Flo nekter å frigi en godset spiller som er under kontrakt, en spiller som om han kom gratis til Start kunne ha reddet dem. Dagboka regner med at Mons Ivar bringer saken inn for FIFA.

 

Tap mot Skeid

Det ble stygge 6-1 i sekken mot et skeidlag som er med i kampen om opprykk for våre rekrutter i går. Det betyr at høstsesongen er der den pleier å være på denne tiden, vi må kjempe for hvert eneste poeng fremover om vi skal beholde andredivisjon som en utviklingsarena for våre nest beste. Dagboka ser heller ikke helt bort i fra at klubben lefler med å formalisere tanken om å gjøre Follo til vårt Ranheim, eller vår samarbeidsklubb om du vil. Det ville i tilfelle, og på litt sikt, kunne gi oss Adeccoligaen som tumleplass for de neste beste, det ville vel strengt tatt både Follo og vi hatt utbytte av.

Fegor Ogude fikk forøvrig rødt kort i andrelagskampen i går. Etter det dagboka forstår var bakgrunnen to gule kort og da er vel regelen at man får en kamps karantene på samme nivå, no som innebæerer at Ogude kan spille mot Haugesund.

 

Vålerenga i dag
Endelig har vi fått et overgangsrykte å småkose oss med, sjekke måla på internett og google supporterforum og nettaviser, endelig. Det er bare dager igjen av overgangsvinduet og dagboka sitter med en god følelse om at vi får flere rykter og flere signeringer de neste 8 dagene. Kjenn på dine følelser.

Legg igjen en kommentar