Dagboka onsdag 6. juli 2011

Litt luft i luka fra et overgangsvindu på gløtt. Men om vi liker det vi ser, er en annen sak. Amin omsider til en Start-ellever Ryktene har gått ganske høylytt allerede siden kampen mot Start for halvannen uke siden. Likevel ble vi temmelig overrasket da nyheten kom i går. Amin Nouri leies ikke ut til … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 6. juli 2011»

Litt luft i luka fra et overgangsvindu på gløtt. Men om vi liker det vi ser, er en annen sak.

Amin omsider til en Start-ellever
Ryktene har gått ganske høylytt allerede siden kampen mot Start for halvannen uke siden. Likevel ble vi temmelig overrasket da nyheten kom i går. Amin Nouri leies ikke ut til Start ut året, han selges.

Mediesjef Lasse Vangstein sa til VPN i går at bakgrunnen for at klubben selger Amin er at han ikke ønsker å forlenge kontrakten og da ønsker Vålerenga å sitte igjen med litt spenn.

– Nouri har slitt med litt lite spilletid dette skyldes blant annet at han ikke har vært klar til kamp grunnet skader, og med den bredden Vålerenga har i stallen tar det tid å spille seg inn i førsteelleveren igjen. I forbindelse med salget opplyser klubben at Vålerenga som vanlig alltid ser etter spillere som kan forsterke startelleveren, men at vi ikke stresser, da neste overgangsvindu åpner og stenger i august.

Overgangssummen er ikke kjent. Kontrakten med Start er ut 2014. Les mer på vif-fotball.no

Ja, ja. Sånn kan det gå. Vi skjønner godt at Amin har lyst til noe annet enn andrelagsspill og benkesliting på Vålerenga, men det er dumt at det ikke endte med utleie i første omgang. Amin Nouri er en spiller vi gjerne skulle hatt med videre i Vålerenga. Hadde det ikke vært for Freddys strålende “comeback” de to siste årene, hadde Amin startet de fleste kampene. Og dette er det siste året med Freddy Boy for Vålerenga. Du skulle holdt ut noen måneder til, Amin!

Amin er den andre unge, talentfulle spilleren som forlater klubben i år. En uke før seriestart fant Etzaz Hussain ut at han og Vålerenga ikke hadde sammenfallende syn på framtida, og han gikk vederlagsfritt til Fredrikstad som etter hvert har gitt ham mye spilletid og plass i startelleveren.

Vi ønsker Amin Nouri lykke til i Start og håper han får ut det potensialet vi veit han har. Takk for nå, Amin! Og vi føyer gjerne til et velkommen tilbake.

Hva med Mos?
Martin har vært overtydelig på at Mos skal tilbake til Vålerenga når utleien til Tromsø går ut etter sesongslutt, han har også i etterpåklokskapens ånd angret offentlig på at Vålerenga leide ut Mos. Likevel finner vi artikler som denne i Nettavisen: Mos usikker på fremtiden. Ja, ja. Journalisten som ikke veit forskjell på nordlendinger og tromsværinger, har kokt sammen en agurksuppe du ikke trenger å kaste bort tida di på å lese her.

Vålerenga i dag
Juli-dart-serien uke 1 på Bohemen

Legg igjen en kommentar