Dagboka tirsdag 5. juli 2011

Mos og Hussain har det bedre der de er enn de hadde det i Vålerenga. Nouri vil også inn i Start-elleveren. Er det sånn vi vil ha det? Dagboka svarer kanskje på det en annen gang, i dag er vi mest opptatt av dommerhets. Hoveddommerjævel og hodejeger Kjetil Sælen krever Martins hode på et fat … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 5. juli 2011»

Mos og Hussain har det bedre der de er enn de hadde det i Vålerenga. Nouri vil også inn i Start-elleveren. Er det sånn vi vil ha det? Dagboka svarer kanskje på det en annen gang, i dag er vi mest opptatt av dommerhets.

Hoveddommerjævel og hodejeger Kjetil Sælen krever Martins hode på et fat og har klaget inn Martin Andresen til NFF for munnbruk etter kampen mot Godset. VG nett skriver om saken i dag, men vi får ikke noen detaljer om hva Martin sa om dømminga til Sælen i dommergarderoben. Det vi vet med sikkerhet er at Martin beskrev Sælen som arrogant.

Det er vanskelig å være uenig med Martin. Bergensere er i utgangspunktet arrogante, og eksemplaret Sælen viste liten forståelse for spillet på Ullevål lørdag. Og da snakker vi om det han så, mens det var det han ikke så som egentlig er sakens kjerne.

VGs fotballekspertise har sett på Kjetil Sælens innsats i årets sesong og plassert ham på en delt trettende plass (av totalt 15) på dommerbørsen. Det er altså flere enn Martin som ikke er begeistret for pipeblåseren fra Arna.

Bildet vi googlet fram, viser at de to har vært uenige før også.

Andrelaget
Vålerenga 2 spilte uavgjort 2-2 mot Kjelsås i går etter å ha tatt ledelsen 1-0 tidlig i kampen. Les mer på klubbens sider. Amin Nouri spilte i 70 minutter før han ble byttet ut. Det blir spennende å se om han bytter beite og spiller for Start fra 1. august. Vi håper han blir.

Lille Odd – en publikumsmagnet?
Bortekampen mot Odd som ble utsatt på grunn av Luton og Lars i Gold Cup, ble som ventet omberammet til kvartfinalehelga midt i august. Kampen går fredag 12.8 og vises på MAX fordi den selvsagt er mer attraktiv enn hengekampen Stabæk-Godset som legges ut på betalings-TV dagen etter. Dumt. Vi ville helst ha lørdag, men det er prisen for å være populær. Ikke sant, Odd?

Vålerenga i dag
Fem dager til kamp

Legg igjen en kommentar