Vålerenga lekte med Rosenborg

Semifinalen i Atea Elite tournament 2011 ble en enkel sak for Vålerengas G16 da de feide Rosenborgs tusseladder av banen med seier, 6-0. VPN gir deg bildene. Atea Elite tournament er en turnering for lag med spillere som er født tidligst 1995. Vålerenga vant samtlige kamper i sin gruppe som også inneholdt Holmlia og Ham/Kam. … Fortsett å lese «Vålerenga lekte med Rosenborg»

Semifinalen i Atea Elite tournament 2011 ble en enkel sak for Vålerengas G16 da de feide Rosenborgs tusseladder av banen med seier, 6-0. VPN gir deg bildene.

Atea Elite tournament er en turnering for lag med spillere som er født tidligst 1995. Vålerenga vant samtlige kamper i sin gruppe som også inneholdt Holmlia og Ham/Kam. Gruppetoer Molde ble slått 5-1 på lørdag og dagens semifinalemotstander, Rosenborg, var også ubeseiret i sin gruppe hvor de blant annet hadde Start og Lyn. Det er altså motstand som i utgangspunktet skal være enkel Vålerenga har møtt, selv om det kan virke slik på resultatene.

Finalen går mandag 13. juni klokken 14:00 på Valle, da møter Vålerenga Løv/Ham.

Les mer om turneringen og resultater på klubbens sider.

Legg igjen en kommentar